śródziemnomorski szkoły agrobiznesu (przeciwciała monoklonalne) Program lato 2017
Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Zaragoza, Hiszpania
Języki
Język angielski, Hiszpański
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
4 - 8 weeks
Tempo
Pełny etat
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Wstęp
"Hiszpańskie jedzenie kultura: the dieta śródziemnomorska i przemysł rolno-spożywczy"
Saragossa (Hiszpania), 5 czerwca - 28 lipca 2017 - Zastosuj teraz
Jest to niepowtarzalna okazja, aby cieszyć się latem w Hiszpanii, studiując europejskiego sektora rolno-spożywczego, nauka hiszpańskiego i obejmując diety i kultury śródziemnomorskiej.
MABS Program lato 2017
Program lato MABS wprowadzi uczniów do Morza Śródziemnego agrobiznesu środowiska skupiające się na Unii Europejskiej (UE), jak również kulinarne i kulturowe bogactwo Hiszpanii i będzie obejmować lekcje hiszpańskiego. Jest to zróżnicowane co pozalekcyjnych program, który weryfikuje główną wartością Śródziemnego łańcuchy -błyskawiczne, oliwę z oliwek, owoców i warzyw, seafood- z wyjazdów studyjnych w kilku miastach w Hiszpanii, a także wizyt w sukcesy firm rolno-spożywczego i obszarów działalności oraz wokół Saragossy. Ten program nauczania zagranicą potrwa 4 tygodnie z możliwością pobytu dodatkowy miesiąc to zrobić staż w hiszpańskiej firmie.
Ten program latem organizowany jest przez Szkołę Agrobiznesu Śródziemnego (mAb), inicjatywy prowadzonej przez IAMZ, jednej z czterech śródziemnomorskich Agronomicznych Instytutów CIHEAM (International Centre for Advanced Studies śródziemnomorskich Agronomicznych). CIHEAM to międzynarodowa organizacja międzyrządowa - założona w 1962 roku w ramach wspólnej inicjatywy OECD i Rady z dnia Europa- zamierza rozwijać współpracę między krajami basenu Morza Śródziemnego poprzez szkolenia podyplomowego i promocji wspólnych badań w dziedzinie rolnictwa, żywności i zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich ,
O programie
Test program wprowadzi uczniów do Morza Śródziemnego agrobiznesu środowiska skupiające się na Unii Europejskiej (UE), jak również kulinarne i kulturowe bogactwo Hiszpanii i będzie obejmować lekcje hiszpańskiego też. Jest to zróżnicowane współpracy zajęć programu z wyjazdów studyjnych do różnych miast w Hiszpanii, a także wizyt w sukcesy firm rolno-spożywczych i działań w okolicach Saragossy. Program będzie trwał 4 tygodnie z możliwością pobytu dodatkowy miesiąc to zrobić staż w hiszpańskiej firmie. Zajęcia odbywać się będą w języku angielskim i hiszpańskim (z tłumaczeniem symultanicznym na język angielski dla tych, którzy nie mówią płynnie w języku hiszpańskim i wolą podążać za kurs w języku angielskim).
Aplikuj teraz!