45 Zawodowa gastronomia degrees found
- Nauka o żywności i napojach
- Zawodowa gastronomia
- Ameryka Północna14
- Europie14
- Oceanii14
- Ameryce Południowej1
- Azji2
45 Zawodowa gastronomia degrees found
Wyróżniony
Culinary Institute of Barcelona
Program Entrepreneurchef: Projektowanie, Tworzenie & Strategii Biznesów Restauracyjnych
- Barcelona, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
14 tygodnie
Nauka na odległość, W kampusie
Język angielski, Hiszpański
Uwolnij swojego ducha przedsiębiorczości w programie Entrepeneurchef. Ten kurs daje ci globalną wizję od etapu koncepcji do momentu otwarcia, przygotowując cię bezpośrednio do osiągnięcia celu: "Zamierzam stworzyć własną restaurację". Niezależnie od tego, czy masz jasny projekt, czy nie, kurs otworzy Twój umysł na nowe sposoby rozumienia biznesu restauracyjnego, a przede wszystkim na sposoby, w jakie klienci będą akceptować Twoją propozycję w nadchodzących latach. Ten kurs to podróż przez wszystkie etapy, przez które będziesz musiał przejść, zwracając szczególną uwagę na aspekty behawioralne klientów, najnowsze modele biznesowe i oczywiście środowisko cyfrowe, które warunkuje sukces.
Wyróżniony
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Włoski program makaronowy
- Parma, Włochy
Certyfikat
Pełny etat
3 tygodnie
W kampusie
Język angielski
Ten wyjątkowy kurs oferuje studentom możliwość wejścia w świat włoskiej produkcji makaronu, ucząc się konkretnych technik zarówno suchego, jak i świeżego makaronu, a także tego, jak radzić sobie z produkcją do sprzedaży bezpośredniej i usług cateringowych. Jest to doskonała okazja dla wszystkich studentów zagranicznych, którzy chcą nauczyć się technik wytwarzania i produkcji makaronu, zarówno dla laboratorium świeżego makaronu, jak i cateringu, aby zdobyć prawdziwe doświadczenie zawodowe i zrobić krok naprzód w kierunku przedsiębiorczości w branży.
Wyróżniony
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Studia podyplomowe w zakresie wykwintnej kuchni i innowacji kulinarnych
- Barcelona, Hiszpania
Dyplom ukończenia studiów podyplomowych
Pełny etat
3 miesiące
W kampusie
Język angielski, Hiszpański
Studia podyplomowe Haute Cuisine and Culinary Innovation oferują profesjonalne szkolenie w zakresie przedsiębiorczości gastronomicznej i / lub pracy w wysokiej klasy restauracjach, sieciach hotelowych i innych miejscach w sektorze gastronomicznym na stanowiskach kreatywnego szefa kuchni, szefa kuchni i badań kulinarnych.
Wyróżniony
Portage College
Certyfikat profesjonalnego gotowania
- Saint Paul, Kanada
Certyfikat
Pełny etat
1 Rok
W kampusie
Język angielski
Professional Cooking Certificate daje studentom możliwość ukończenia programu certyfikacji. Kurs będzie realizowany w formie mieszanej, z zajęciami teoretycznymi online i wszystkimi szkoleniami laboratoryjnymi twarzą w twarz. Ten program wprowadzi Cię do kuchni, ucząc o warzywach, białkach, bulionach, zupach, sosach i zarządzaniu kuchnią. Dzięki trzytygodniowej praktyce będziesz miał okazję uczyć się w rzeczywistym środowisku pracy.
Wyróżniony
Fanshawe College
Certyfikat College w zakresie profesjonalnych technik rzeźniczych
- London, Kanada
Certyfikat
Pełny etat
30 tygodnie
W kampusie
Język angielski
Kanadyjski przemysł rzeźniczy rozwija się, a ten program zapewni ci całą wiedzę potrzebną do zostania rzeźnikiem i ruszenia w drogę. Zdobędziesz umiejętności z zakresu przetwórstwa mięsnego, pakowania produktów, profesjonalnych standardów bezpieczeństwa i obsługi klienta, których uczy wykładowca z wieloletnim doświadczeniem w sztuce rzeźniczej.
Wyróżniony
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Letni kurs kreatywnej kuchni
- Bilbao, Hiszpania
Kurs letni
Niepełny etat
2 tygodnie
W kampusie
Język angielski
Podczas Letniego Kursu Kreatywnej Kuchni, prowadzonego w języku angielskim, poznamy różne etapy projektu gastronomicznego: analizę kontekstu awangardowej kuchni, badanie koncepcji, która ma zostać opracowana, projektowanie i tworzenie kulinarnych doświadczeń od początku do końca, a także menu do niego.
Wyróżniony
Centennial College
Certyfikat umiejętności kulinarnych (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Certyfikat
Pełny etat
1 Rok
Nauka na odległość
Język angielski
Program umiejętności kulinarnych Centennial College jest wszechstronny i zajmie tylko jeden rok. Ten program certyfikacji uczelni kładzie nacisk na podstawy umiejętności kulinarnych podczas pozyskiwania lokalnych produktów żywnościowych z Ontario i nauczania sztuki sezonowej kuchni. Od czołowych w branży członków wydziału szefów kuchni nauczysz się przygotowywać wyśmienite menu i dania inspirowane światowymi trendami i smakami. Ci oddani instruktorzy zapewnią Ci szkolenia i doświadczenia, które zapewnią Ci opanowanie podstaw kulinarnych, składników, przygotowywania posiłków i wszystkich innych umiejętności wymaganych do wejścia w tę ekscytującą branżę. Zrozumiesz także, że kariera kulinarna jest napędzana pasją i nagradzana rozwojem umiejętności. Po pomyślnym ukończeniu programu uzyskasz ważne certyfikaty branżowe, takie jak Smart Serve, Safe Food Handers i CPR, które zwiększą Twoje szanse na zatrudnienie.
Wyróżniony
Santa Barbara City College
Nagroda za kompetencje umiejętności w szkoleniu osobistych szefów kuchni
- Santa Barbara, Stany Zjednoczone
Kursy
Pełny etat
W kampusie
Język angielski
Nagroda Skills Competency Award in Personal Chef Training Program rozwija umiejętności i kompetencje na stanowiskach w branży hotelarsko-gastronomicznej. Ten wyjątkowy program odzwierciedla standardy branżowe, zapewniając szkolenia w realistycznym środowisku pracy. Studenci mają możliwość wyboru programu hotelarskiego lub restauracyjno-kulinarnego.
Wyróżniony
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Kwalifikacje zawodowe w zakresie usług restauracyjnych i cateringowych, kucharz / szef kuchni (doładowanie)
- Pori, Finlandia
Kursy
Pełny etat
14 miesiące
W kampusie
Język angielski, Fiński
Kompleksowy 14-miesięczny program kulinarny przeznaczony dla osób o różnym wykształceniu kulinarnym. Szkolenie obejmuje podstawowe umiejętności kulinarne i biznesowe. Szkolenie w miejscu pracy jest istotną częścią programu, zapewniając praktyczne doświadczenie w rzeczywistych warunkach. Opłata za program obejmuje składniki używane podczas kursu, a także profesjonalne mundury i zestaw noży.
Melbourne Polytechnic
Certyfikat IV w gastronomii komercyjnej
- Preston, Australia
Certyfikat
Pełny etat
W kampusie
Język angielski
Czy chcesz zostać szefem kuchni? A może nawet jesteś właścicielem restauracji? Certyfikat Melbourne Polytechnic IV w Commercial Cookery zawiera wszystkie składniki i techniki potrzebne do stworzenia idealnej kariery.
Cookery School at Little Portland Street
Posiłek w czasie
- London, Wielka Brytania
Kursy
Niepełny etat
W kampusie
Język angielski
Dowiedz się cieszyć gotowania i stać się pewny siebie kucharz lub poszerzyć swój repertuar. W każdej klasy posiłek z trzech dań jest nauczany z dużą ilością hands-on praktyki. Umiejętności podstawowych nauczyłem i wzmocnione, jak gotować drogę przez 6 tygodni kursu. Nacisk kładziony jest na pyszne jedzenie, szybkie i proste w przygotowaniu, że będzie zaimponować znajomym i rodzinie!
Mente Argentina
Profesjonalne Chef Program - Culinary Arts w Argentynie
- Recoleta, Argentyna
- Buenos Aires, Argentyna
Kursy
Pełny etat
W kampusie
W ostatnich latach zmiany w wykwintnym jedzeniem i gastronomii, jak również wzrost zapotrzebowania na wysokiej jakości usługi wywołały potrzebę wyszkolonych profesjonalnych kucharzy międzynarodowo
International Culinary Studio
Globalny dyplom w profesjonalnej kuchni
- Canterbury Plains, Nowa Zelandia
Certyfikat
Pełny etat
36 tygodnie
Mieszany
Język angielski
Po ukończeniu Global Diploma in Professional Cooking i związanych z nim godzinach branżowych, posiadacz może otrzymać odznakę Worldchef Certified Commis Chef. Oznacza to, że są profesjonalnym kucharzem, który ma doświadczenie w pracy w gastronomii. Są częścią brygady kuchennej i odpowiadają za wykonywanie różnorodnych zadań związanych z gotowaniem i pieczeniem pod okiem profesjonalnego szefa kuchni.
Horeca Academy
Profesjonalny Europejski Szef Kuchni (PEC)
- The Hague, Niderlandy
- Amsterdam, Niderlandy
Dyplom
Niepełny etat
3 godziny
Mieszany
Język angielski
Czy lubisz gotować i chcesz pracować w międzynarodowej branży hotelarskiej? Dopóki masz połączenie z Internetem i miejsce, w którym możesz ćwiczyć gotowanie, możesz rozpocząć Program Profesjonalnego Szefa Kuchni. Oto Twoja szansa, dołącz do naszego programu online i zostań profesjonalnym europejskim szefem kuchni. Możesz uczyć się, aby zostać profesjonalnym europejskim szefem kuchni, gdziekolwiek jesteś na świecie.
Hibbing Community College
Sztuka kulinarna - certyfikat
- Hibbing, Stany Zjednoczone
Certyfikat
Pełny etat
W kampusie
Język angielski
Studenci, którzy ukończą ten program, będą przygotowani do zatrudnienia na następujących stanowiskach: kierownik kuchni, kierownik produkcji żywności, szef kuchni (w większości lokalizacji wymagane będzie dodatkowe doświadczenie zawodowe), sous chef, szef kuchni bankietowej, kucharz / kierownik produkcji instytucjonalnej.
Odpowiedz na kilka pytań, a znajdziemy dla Ciebie odpowiednie kierunki studiów!
Popularny rodzaj stopnia naukowego
Popularny tryb studiów
Kurs akademicki Programy w Nauka o żywności i napojach Zawodowa gastronomia
Profesjonalny program gotowania pomaga studentom zdobyć umiejętności niezbędne do osiągnięcia sukcesu jako profesjonalny szef kuchni, catering, sous-chef lub kucharz grillowy w dużych ekskluzywnych restauracjach i małych kawiarniach. Studenci uczą się również o przygotowywaniu żywności, kodeksach zdrowia i bezpieczeństwa oraz o tym, jak planować menu.