Przeczytaj oficjalny opis

o SDCI SDCI jest dość unikalne, jeśli chodzi o szkołach kulinarnych. Byliśmy tylko około 12 lat, co jest dość młody. Jesteśmy rodzinny i mają tylko jedną lokalizację uczelni.

Ale ponieważ są stosunkowo niewielkie i nie mają korporacyjnej pokładzie podejmowania decyzji, do nas, byliśmy w stanie opracować programy, które zostały określone nasz kampus siebie w porównaniu z wynikami innych szkół kulinarnych. Stworzyliśmy unikalną kulturę, że każdy nowy uczeń staje się częścią po kroku ich stopę na naszym kampusie.

List Prezesa W sierpniu 2000 roku, mój tata, Harold Meyberg, a moja mama, Lili, założył w San Diego Kulinarny Instytut z garstką uczniów i jeden bardzo ważny pomysł: budować lepszą szkołę kulinarną.

Chcieli zbudować szkołę, która uczy techniki, a nie recepty; wymaganej każdego instruktora Chef posiadać nie mniej niż 5 lat, jako szef kuchni w środowisku o wykwintna zadziwiającą minimalny wymóg dla każdej szkoły kulinarnej. Wreszcie, utrzymywali, że ich program oferują szerokie praktyczne szkolenie, o ograniczonych rozmiarach klasy, w dobrze wyposażonych salach kuchennych.

Zaczęli z zaledwie garstki studentów i stanowcze zaangażowanie w ten prosty zestaw ideałów.

Ponieważ założył szkołę, mamy podwoiła naszą przestrzeń w klasie i rozszerzony nasz program nauczania program commis dla naszych studentów. Mój tata nie jest tutaj, aby zobaczyć, co jego szkoła stała, ale prowadzenie w jego imieniu iz niezachwianą poświęcenie naszych pierwotnych ideałów.

Witamy.

Misja My w San Diego Culinary Institute sobie za zadanie przygotować przyszłych kucharzy z wiedzy i umiejętności potrzebnych do: Rozpocznij swoją karierę w wiodących restauracji w San Diego w Stanach Zjednoczonych i na świecie.

Stanąć na czele kucharzy w następnej generacji najlepszych restauracji, a ostatecznie zająć swoje miejsce wśród tych kucharzy, którzy kształtują przyszłe trendy w sztuce kulinarnej. W tym celu możemy trzymać się do najwyższych standardów etyki zawodowej i poświęcić się do ciągłego inwestowania w naszym osobistym rozwoju i wzrostu naszych umiejętności zawodowych.

Programy prowadzone przez:
  • Język angielski

Ta szkoła oferuje również:

Dyplom wyższego stopnia

San Diego Culinary Institute

Jak każda nowa klasa w cieście zaczyna poprzedni Klasa przygotowuje do studiów. Ukończeniu studenci udoskonalić swoje ciasta weselne i pracę czekoladowe rzeźby do egzamin ... [+]

Nasze programy zostały opracowane z myślą o pomyślnej przyszłości

Jak każda nowa klasa w cieście zaczyna poprzedni Klasa przygotowuje do studiów. Ukończeniu studenci udoskonalić swoje ciasta weselne i pracę czekoladowe rzeźby do egzaminów końcowych, podczas gdy nowe wchodzące studenci zawsze spadek ich szczęki w podziwie dla kunsztu tej klasy ukończeniu.

Każdy termin, nowi studenci mówią, że nie można wyobrazić sobie umiejętności i talent do tworzenia prac takiego. I każdy termin ci sami nowi uczniowie stają się absolwenci przygotowanie prac w tym samym imponująco wysokim poziomie.

Nasi instruktorzy - i, z kolei nasi studenci - zestaw bardzo wysoki standard wydajności dla każdej nowej klasy. I każda nowa klasa wznosi się go spotkać. Będziesz też.... [-]

Stany Zjednoczone La Mesa
Wrzesień 2019
Język angielski
W pełnym wymiarze godzin
Zaoczne
8 miesiące
Ośrodek kształcenia
Czytaj więcej po polsku
San Diego Culinary Institute

Profesjonalne Advanced Diploma in Kuchnia commis programu Kulinarnego stanowi kulminację lat badań i rozwoju programu przez jednych z najlepszych kulinarnych pedagogów w ... [+]

Nasze programy zostały opracowane z myślą o pomyślnej przyszłości Czy chcesz rozpocząć karierę w Culinary Arts jako szef kuchni lub jako cukiernik, SDCI oferuje kompleksowy program w obu dyscyplinach.

Zarówno nasze programy kuchni i cukiernicze zostały zbudowane wokół tych samych podstawach: Rozmiary Małe klasy, kariera mentora z naszych certyfikowanych Chef Instruktorów i praktyczne szkolenie nauczyć się odpowiedniej techniki i umiejętności trzeba, aby odnieść sukces w każdym środowisku wykwintna kuchnia , Oba programy składają się z zajęć wykładowych oraz bezpieczeństwo / sanitarne i Przedsiębiorczości. Oba programy mają 80% swoich zajęć prowadzonych w klasie kuchni, co oznacza więcej czasu, aby doskonalić swoje techniki. Również oba end z programem externship gdzie masz możliwość pracy w kuchni w eleganckiej restauracji, ośrodek, hotel, czy firmy cateringowej do 220 godzin.... [-]

Stany Zjednoczone La Mesa
Wrzesień 2019
Język angielski
W pełnym wymiarze godzin
Zaoczne
8 - 11 miesiące
Ośrodek kształcenia
Czytaj więcej po polsku