Culinary and Pastry School in Miami

Wstęp

Przeczytaj oficjalny opis

Gastronomicom Culinary Institute został następnej generacji kulinarnych szefów kuchni szkolenia w ostatnim dziesięcioleciu w małym miasteczku w słonecznym, na południu Francji. Studenci z całego świata nauczyli kuchnię gastronomiczną z wykwalifikowanych kucharzy, odkrywania nowych technik i opierając się na tych, których może już trzymać.

Kuchnia francuska jest znana na całym świecie ze swojej pasji, aby dążenie do perfekcji przez poszanowaniu tradycyjnych technik, obejmując nowe technologie i zapewnienie tylko najlepsze produkty jest używany. Jest to powód, dla gastronomii francuskiej został uznany przez UNESCO w 2010 roku jako część światowego niematerialnego dziedzictwa kulturowego «».

Naszą misją jest zapewnienie naszym studentom najwyższy poziom edukacji kulinarnej i stworzyć swoje umiejętności, aby osiągnąć doskonałość, oferując praktyczne na kursach w kuchni francuskiej i cukierni.

Nie są nieograniczone możliwości na całym świecie, aby objąć karierę w żywności i jesteśmy gotowi produkować nową generację najlepszych kucharzy.

Nasi doświadczeni i namiętne nauczyciele organizują kursy wyrównane z rygorystycznymi standardami gwiazdką Michelin nagrodzonych restauracji.

Michelin jest przewodnik, który przyznaje gwiazdki Michelina do doskonałości do wybranego kilku zakładów najstarszych i większość z nich uważała Europejska Restauracje. Zarabianie gwiazdką Michelin jest coś, wszystkie drobne gastronomiczne Kucharze pragną posiadać jeden dzień.

W gwiazdką Michelin oceny:

Jedna gwiazdka: «Bardzo dobrą restaurację w swojej kategorii»

Dwie gwiazdki: «Doskonała kuchnia, warte odwiedzenia»

Trzy gwiazdki: «Wyjątkowa kuchnia, warte specjalnej podróż» Jeśli jesteś gotowy do osiągnięcia doskonałości i spełniają swój apetyt na umiejętności kulinarne, sprawdź w naszych dostosowanych programów i skontaktuj się z nami już dziś.

Test Gastronomicom Instytut jest Międzynarodowa Akademia Kulinarna stworzona w 2004 roku przez specjalistów w gastronomii i ciasto francuskie. Wszyscy nasi nauczyciele pochwalić się wieloletnim doświadczeniem w prestiżowym, high-end Gastronomiczny Hotel-Restauracja.

Wspólnie kierowane naszą wiedzę i umiejętności do rozwijania specjalistycznych programów skonsolidowanych przez najlepszych metod nauczania w tych czterech przedmiotów.

Programy tutaj, w naszym Międzynarodowej Akademii Kulinarnej, pozwoli Ci nauczyć się sztuki kucharskiej i cukierniczej francuskiej szkoły sztuk na jednym poziomie gwiazdkę Michelin (najlepszy odniesienia w świecie wysokiej jakości hotelu-restauracji lub restauracji).

Wszystkie kursy prowadzone są w języku angielskim.

Dlaczego warto wybrać ten poziom szkolenia?

Decydując się na udział w zajęciach w naszej kulinarnej akademii otworzy drzwi do wielu miejsc pracy w kraju i za granicą, jak również. Wiemy również, że w większości krajów istnieje poważny brak wykwalifikowanych ludzi z przemysłu spożywczego, zwłaszcza w gastronomii!

Szkoła posiada dwa state-of-the-art kuchnie, Indywidualnie dostosowane zarówno kulinarne lekcje gotowania lub ciasta z narzędzi znajdujących się w większości restauracji i hotelu kuchni.

Przepisy, których nauczyłeś się na podstawie pór roku i co tydzień będzie koncentrować się na nowym obszarze kuchni lub ciasta, od przystawek do filetowania i gotowania ryb i chleba do spektakularnych wysianych deserów.

W klasie gotowania, Szef Samuel nauczy Cię wszystkiego od podstaw, takich jak stworzenie idealnego jajka i sosem holenderskim, do wymyślania francuskie klasyki jak Cassoulet dla współczesnego odbiorcy. Dowiesz się również tajemnice dishing się pokazać zatrzymania posiłki korzystając pianki, żele i trochę nauki.

W cieście, Szef Cyril przekazuje swoją wiedzę o świecie z ciasta, czekolady i deser. Dowiesz się, francuskich klasyków, takich jak piekarnię bagietek i croissantów, a także opanowanie sztuki temperowania czekolady i tworząc wielowarstwowe ciasto, które zachwyci nawet Marie Antoinette.

Na piętrze znajduje się wspólna przestrzeń, aby spędzać czas przed lub między klas i sal lekcyjnych, gdzie można nauczyć się opanowania języka francuskiego, z naciskiem na kuchennym technicznego słownictwa. Dla studentów, którzy już mówią po francusku, bardziej zaliczki klasa jest dostępna do dalszego wcisnąć się.

Szkoła znajduje się w odległości krótkiego spaceru od centrum biznesowego Agde, miasta na Morzu Śródziemnym, niedaleko od granicy z Hiszpanią. Agde to średniowieczne miasto, pełne wąskich pasów ruchu i fantastycznym niedziela rynku, gdzie można odebrać świeżych produktów, skosztować lokalnych przysmaków i praktykują swój francuski.

Cap d'Agde to nazwa nadana do rozliczeń morskich graniczących tuż na południe od centrum miasta, gdzie znajdują się podczas studiów na Gastronomicom. Popularny wśród turystów w okresie letnim, Twój obiekt znajduje się pomiędzy jednym z największych plaż nad Morzem Śródziemnym i głównego miasta portowego, która jest wypełniona restauracji, sklepów i parków rozrywki.

Lokalizacje

Miami

Address
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Miami, Floryda, Stany Zjednoczone