Przeczytaj oficjalny opis

NSIA jest częścią szkół zawodowych ACG; jesteśmy dostawcą wysokiej jakości usług edukacyjnych. Jesteśmy nagradzaną w kategorii 1 szkołą hotelarsko-gastronomiczną, która od 2001 roku zaopatruje branżę w wysoko wykwalifikowanych absolwentów.

Mieszcząc się w centrum Auckland, zapewniamy uczniom środowisko z wieloma zasobami i najnowocześniejszymi udogodnieniami, które poprawią przyszły sukces naszych uczniów. Naszym celem jest osiągnięcie globalnej doskonałości w ciągłym przygotowywaniu studentów do przyszłości, do której dążą.

NSIA jest zatwierdzonym przez NZQA dostawcą usług edukacyjnych oferującym szeroki zakres kwalifikacji na poziomach 3, 4 i 5 w trzech dziedzinach: gotowania, pieczenia i gościnności. Oferowane przez nas kwalifikacje są doskonałej jakości, a nasi absolwenci są wysoko cenieni w branży. Jako student gościnności w NSIA będziesz uczyć się przez wykwalifikowanych i oddanych nauczycieli, którzy przygotują cię do wejścia w branżę hotelarską. Będziesz mógł wykorzystać linki branżowe NSIA, które okażą się nieocenione przy poszukiwaniu pracy po ukończeniu studiów.

Programy prowadzone przez:
Język angielski

Ta szkoła oferuje również:

Dyplom

NSIA - The Professional Hospitality Academy

Program ten rozszerza się o certyfikat poziomu 4 i zapewnia uczniom większe możliwości w zakresie zaawansowanych technik kulinarnych. Jest również idealny dla osób z dośw ... [+]

Program ten rozszerza się o certyfikat poziomu 4 i zapewnia uczniom większe możliwości w zakresie zaawansowanych technik kulinarnych. Jest również idealny dla osób z doświadczeniem w kuchni, które już zdobyły podstawowe umiejętności, aby przejść bezpośrednio do poziomu dyplomu.

Czego się nauczę?

Zarządzanie kuchnią:

Wprowadzenie do pisania akademickiego ustawia studentów do zaliczania ocen. Poznaj kluczowe umiejętności w zakresie zarządzania finansami, zasobów ludzkich, rozwoju pracowników, etyki biznesu, relacji w miejscu pracy i wymogów prawnych w branży hotelarsko-gastronomicznej. Systemy produkcji kuchni: zbadaj historyczne wpływy kulinarne na produkty spożywcze i porównaj metody rzemieślnicze z masową produkcją. Praktyczne nauczane umiejętności obejmują gotowanie i prezentację szeregu zaawansowanych produktów spożywczych przy użyciu różnych metod produkcji.... [-]

Nowa Zelandia Auckland
Czerwiec 2020
Język angielski
W pełnym wymiarze godzin
50 tyg.
Ośrodek kształcenia
Czytaj więcej po polsku