9 Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree) Programy w Sztuka kulinarna 2024
Filtry
Filtry
- Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree)
- Nauka o żywności i napojach
- Sztuka kulinarna
9 Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree) Programy w Sztuka kulinarna 2024
Popular degree type
See less
Popular study format
Popular locations
Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree) Programy w Sztuka kulinarna
Stowarzyszonej stopnia można zdobyć po ukończeniu szkoły lub uzyskaniu GED, a wiele osób zarejestrować się w tym programie, aby pomóc im stać się bardziej kwalifikacje do niektórych zawodów. Stopień ten można zazwyczaj zakończona w ciągu dwóch lat, ale dokładny czas trwania leczenia zależy od obciążenia przedmiotu i pola badania.
Co to jest Associate Degree w Sztuki Kulinarnej? Program ten koncentruje się na zapewnieniu studentom podstawowych umiejętności i wiedzy potrzebnych do pracy w przemyśle sztuki kulinarnej. Studenci mogą uczyć się zarówno współczesne i klasyczne techniki i metody kulinarnych. Niektóre z kursów mogą obejmować żywienia, bezpieczeństwa żywności, umiejętności nóż, kontrolę kosztów, podstawowe pieczenia, rozwój menu, nowoczesne techniki, przygotowanie mięsa, poszycia, i jak przygotować różne potrawy.
Studenci mogą korzystać z wielu nowych lub ulepszonych umiejętności gotowania z Associate Degree w Sztuki Kulinarnej. Zajęcia mogą obejmować podstawy gotowania, jak i bardziej zaawansowanych technik i metod.Absolwenci programu mogą również skorzystać z umiejętności w zakresie zarządzania, finansów i komunikacji, które mogą być zintegrowane w miejscu pracy lub pomóc studentom w znalezieniu pracy lub poza nią branży kulinarnej.
Koszty czesnego dla tego programu zależy od długości pracy, instytucji i kraju, w którym znajduje się szkoła. Zainteresowane osoby powinny skontaktować się bezpośrednio ze szkołą, aby uzyskać więcej informacji.
Istnieje wiele możliwości pracy do wyboru w branży grzewczej. Absolwenci programu może znaleźć pracy w kilku różnych firm, zarówno dużych jak i małych, w tym restauracji, hoteli, barów, usług gastronomicznych, kawiarni, i kawiarni. Niektóre z możliwych stanowisk obejmują coraz kucharzem patissier, kierownik kuchni, prywatnego kucharza, kierownik gastronomii, sous chef, a szef kuchni. Z dodatkowego wykształcenia lub doświadczenia, osoby z tego stopnia może również stać się szefem kuchni.
Wiele instytucji oferuje kursy online dla tych, którzy chcieliby skorzystać z modułów nauczania na odległość. Aby zacząć, szukać programu i skontaktuj się bezpośrednio biuro przyjęć szkoły do wyboru przez wypełnienie formularza głównego.