67 Zarządzanie żywnością i napojami programs found
Filtry
- Nauka o żywności i napojach
- Biznes gastronomiczny
- Zarządzanie żywnością i napojami
67 Zarządzanie żywnością i napojami programs found
Filtry
Wyróżniony
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Kierunek studiów Gastronomia Techniczna i Obsługa Restauracyjna
- Barcelona, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
3 lat
W kampusie
Hiszpański
Zdobądź dwa kwalifikacje w ciągu trzech lat. Zostań profesjonalistą w kuchni i jadalni! Jeśli zawsze marzyłeś o zostaniu szefem kuchni, maît d', sommelierem lub głównym kelnerem i pasjonujesz się wszystkim, co wiąże się z gotowaniem i restauracjami, to jest to miejsce dla Ciebie. Dzięki Technikowi Gastronomii i Restauracji nauczysz się od pierwszej minuty, aby stać się profesjonalistą, którym zawsze chciałeś być.
Wyróżniony
OSTELEA | Distancia
Wyższy Kurs Zarządzania Firmami Gastronomicznymi i Spożywczymi
- Madrid, Hiszpania
- Barcelona, Hiszpania + 1 more
Kursy
Niepełny etat
9 miesiące
Mieszany, Nauka na odległość
Hiszpański
Turystyka jest jedną z najważniejszych dziedzin działalności gospodarczej hiszpańskiej gospodarki i jednym z podstawowych sektorów rozwoju społecznego i gospodarczego kraju. W sektorze restauracja, w której znajduje się ponad 270 000 lokali i 1,3 miliona miejsc pracy, jest jednym z najszybciej rozwijających się obszarów i jednym z kluczowych elementów działalności turystycznej.
Wyróżniony
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Magister zarządzania przemysłem spożywczym
- Pollentia, Włochy
Dyplom ukończenia studiów
Pełny etat
2 lat
W kampusie
Język angielski
Magister Zarządzania Przemysłem Spożywczym zdobywa solidną wiedzę na temat systemów żywnościowych oraz procesów gospodarczych, społecznych i kulturowych związanych z żywnością. Naucz się czytać i interpretować szybko zmieniające się trendy rynkowe, aby pozycjonować się w świecie pracy jako specjalista ds. innowacji, analityk rynku lub twórca produktów i biznesu.
Wyróżniony
Georgian College
Dyplom Zarządzania Kulinarnego (CULN)
- Barrie, Kanada
- Online
Dyplom
Pełny etat
2 lat
W kampusie
Język angielski
Dotknij, posmakuj, poczuj różnicę! Studenci rozwijają umiejętności gotowości do pracy, które są integralną częścią sukcesu jako profesjonaliści kulinarni w wielu sektorach branży gastronomicznej. Zdobywają wiedzę i biegłość, aby pracować w najlepszych kuchniach świata, w środowisku uczenia się wzbogaconym o kontakt z szefami kuchni i liderami branży.
Wyróżniony
George Brown College
Dyplom w zakresie zarządzania żywnością i napojami – zarządzanie restauracją
- Toronto, Kanada
Dyplom
Pełny etat
2 lat
W kampusie
Język angielski
Zanurz się w społeczności osób skoncentrowanych na gościnności, jednocześnie odkrywając swoją pasję do sektora żywności i napojów. Rozwijaj swoją wiedzę biznesową w oparciu o pięć kluczowych filarów skutecznego zarządzania żywnością i restauracją: marketing, sprzedaż, zarządzanie zasobami ludzkimi, zarządzanie operacyjne i finanse. Wzbogać swoje doświadczenie edukacyjne, łącząc wiedzę teoretyczną z praktycznym doświadczeniem za pośrednictwem naszych najnowocześniejszych laboratoriów symulacyjnych, światowej sławy restauracji Chefs' House i tętniących życiem wydarzeń branżowych. To jest miejsce, w którym możesz rozpocząć swoją karierę w świecie zarządzania restauracjami.
Wyróżniony
Centennial College
Food and Beverage Management
- Online Canada
Dyplom
Pełny etat
2 lat
Nauka na odległość
Język angielski
Wyróżniony
Universidad Rey Juan Carlos
Rozszerzenie studiów uniwersyteckich Zarządzanie przychodami w centrach gastronomicznych
- Madrid, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
2 miesiące
Nauka na odległość
Hiszpański
Revenue Management to filozofia zarządzania, która zwiększa rentowność firm usługowych o stałej przepustowości, takich jak hotele, linie lotnicze itp. W tych sektorach występuje obecnie wysoki stopień wdrożenia. Sektor restauracyjny ma bardzo podobne cechy do tych branż, więc jego zastosowanie byłoby bardzo interesujące, jednak jego zastosowanie nie jest jeszcze powszechne.
Wyróżniony
ISAG - European Business School
Profesjonalny wyższy kurs techniczny w gastronomii i napojach
- Porto, Portugalia
- Online
Kursy
Pełny etat
2 lat
W kampusie
Portugalski
Kurs ten ma na celu przeszkolenie wyspecjalizowanych starszych techników do kierowania, koordynowania i kontrolowania działań i operacji usług gastronomicznych (żywność i napoje) w placówkach gastronomicznych i napojów, zintegrowanych lub nie w jednostkach hotelowych, gwarantujących jakość usług, optymalizację zasobów i maksymalizacji rentowności przedsiębiorstwa.
Wyróżniony
University of Johannesburg
Dyplom w zakresie działalności w zakresie żywności i napojów
- Johannesburg, Republika Południowej Afryki
Dyplom
Pełny etat
3 lat
W kampusie
Język angielski
Student, który odniósł sukces w operacjach żywności i napojów, będzie posiadał odpowiednią wiedzę, umiejętności techniczne i osobiste na poziomach operacyjnych i nadzorczych w branży żywności i napojów w Afryce Południowej lub na arenie międzynarodowej.
Wyróżniony
Alison Free Online Learning
Doskonałość usług gastronomicznych - rozbiór i przetwórstwo mięsa
- Online USA
Kursy
Pełny etat, Niepełny etat
1 godzina
Nauka na odległość
Język angielski
Poznaj standardowe procedury przetwarzania i rozbioru mięsa w tym bezpłatnym kursie online Food Service Excellence - Meat Cutting and Processing. Ten kurs z certyfikatem uczy rozbioru i przetwarzania mięsa w branży gastronomicznej. Omawiamy różne rodzaje mięsa i drobiu oraz terminologię używaną do ich omawiania.
Wyróżniony
CESIF
Máster Online en Gestión de Industrias Agroalimentarias
- Madrid, Hiszpania
Kursy
Pełny etat
12 miesiące
Nauka na odległość
Hiszpański
Wyróżniony
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Kanada
Dyplom
Pełny etat
2 lat
W kampusie
Język angielski
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs mistrza kuchni IHK
- Germany Online, Niemcy
Kursy
Pełny etat
24 miesiące
Nauka na odległość
Niemiecki
Szef kuchni to coś więcej niż tytuł. Najbardziej tradycyjny z magisterskich studiów gastronomicznych jest podstawą udanego wejścia na szczebel zarządzania i zarządzania w branży hotelarskiej i restauracyjnej, w gastronomii komunalnej, w cateringu - ale także w przemyśle, edukacji i wielu innych dziedzinach.
Ancilla College
Współpracownik nauk stosowanych w sztuce kulinarnej zarządzania
- Donaldson, Stany Zjednoczone
Dyplom ukończenia studiów dwuletnich w dziedzinie nauk stosowanych
Pełny etat
W kampusie
Język angielski
AAS w sztuce kulinarnej zarządzanie przygotowuje studentów ancilla dla udanej kariery w rozwijającej się dziedzinie. kucharze zawodowi pracują w restauracjach, kurortów, hoteli, szpitali i siedziby firm. Jako kucharz, dla wielu ludzi, jest pierwszym krokiem w budowaniu biznesu w gastronomii lub zarządzania ośrodek ...
Cookery School at Little Portland Street
Certyfikat kucharza w żywności i wina
- London, Wielka Brytania
Certyfikat
Pełny etat
W kampusie
Język angielski
Ten ekscytujący fast track, sześć tygodniowy intensywny kurs gotowania zapewnia profesjonalną najpełniejszego wiedzę kulinarną. Uczestnicy mogą następnie przejść, aby rozpocząć pracę jako kucharz w profesjonalnej kuchni, czy pory roku na jachcie lub w schronisku narciarskim, zaspokoić kolacje lub po prostu zwiększyć swoje repertuary gotowania.
Popularny rodzaj stopnia naukowego
Zobacz mniej
Popularny tryb studiów
Kurs akademicki Programy w Nauka o żywności i napojach Biznes gastronomiczny Zarządzanie żywnością i napojami
Studenci, którzy są zainteresowani w prowadzeniu operacji usługi żywności będą korzystać z programu zarządzania żywności i napojów. Zajęcia mogą obejmować kulinarne matematyki, identyfikacja produktu, bezpieczeństwo żywności, zakup, zobowiązania monopolowych i zaplecze bankietowe i planowania.