Certyfikat III w gastronomii komercyjnej
Wells International College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Sydney, Australia
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Jan 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Ta kwalifikacja odzwierciedla rolę profesjonalnych kucharzy, którzy wykorzystują szeroką gamę dobrze rozwiniętych umiejętności kulinarnych i solidną wiedzę na temat obsługi kuchni do przygotowywania potraw i pozycji menu. Kierując się dyskrecją i osądem, pracują z pewną niezależnością i pod ograniczonym nadzorem, korzystając z planów, zasad i procedur kierujących działaniami zawodowymi. Ta kwalifikacja zapewnia Pathway do pracy jako kucharz komercyjny w restauracjach, hotelach, klubach, pubach, kawiarniach i kawiarniach.
Różnorodność pracodawców obejmuje restauracje, kawiarnie, kluby, puby, kawiarnie i firmy cateringowe, miejsca imprez lub organizacje, które organizują własny catering. Prace mogą być wykonywane na miejscu w lokalach, w kuchniach komercyjnych lub na miejscu w przypadku imprez plenerowych lub w połączeniu obu.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Certyfikat Sztuki Piekarniczej i Cukierniczej (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Podstawowe i zaawansowane techniki francuskiego ciasta
- Ferrières-en-Brie, Francja
Certyfikat w Pieczeniu – Przed Zatrudnieniem
- Toronto, Kanada