AAS in Culinary Arts - szkolenie szefów kuchni / zarządzanie restauracją
San Jacinto College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Pasadena, Stany Zjednoczone
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Program Culinary Arts zapewnia podstawową edukację i szkolenia dla kucharzy i praktykantów. Kursy sekwencyjne zapewniają rozwój umiejętności technicznych związanych z przygotowaniem i obsługą żywności, zrozumienie zasad składu żywności i napojów, doświadczenie w użytkowaniu i konserwacji profesjonalnego sprzętu gastronomicznego oraz podstawowy rozwój umiejętności nadzorczych.
The San Jacinto College Culinary Arts - szkolenie szefa kuchni / zarządzanie restauracją, certyfikat zawodowy:
- Prowadzi szkolenia na stanowiska kierownicze w gastronomii komercyjnej oraz
- Jego struktura obejmuje różne operacje restauracji, usługi gastronomiczne w hotelach, kawiarnie, kawiarnie, catering i inne obszary specjalności gastronomii.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Associate of Applied Science w dziedzinie piekarnictwa i cukiernictwa
- Lynnwood, Stany Zjednoczone
Associate of Technical Arts w dziedzinie sztuki kulinarnej
- Lynnwood, Stany Zjednoczone
Skills Competency Award w zakresie specjalisty ds. operacji hotelarskich
- Santa Barbara, Stany Zjednoczone