AAS w sztuce piekarskiej i cukierniczej
Niagara Falls Culinary Institute
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Online USA
Języki
Poproś o informacje
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Zajęcia odbywają się w najnowocześniejszych kuchniach Niagara Falls Culinary Institute . Program studiów będzie łączył zarówno naukę w klasie, jak i laboratoria.
Studenci zdobywają cenne doświadczenie branżowe poprzez różne zajęcia laboratoryjne, które prowadzą szkolną cukiernię La Patisserie. Zdobywają również doświadczenie w pracy w studenckiej restauracji „Savor”, przygotowując desery i pieczywo.
Wydział NFCI posiada certyfikat American Culinary Federation i pracował w różnych obiektach, takich jak hotele Hyatt, Hilton i Radisson oraz w różnych prywatnych klubach w zachodnim Nowym Jorku. Są absolwentami takich uczelni jak Johnson and Wales, State University of New York w Buffalo oraz Culinary Institute of America. NCCC wierzy w zatrudnianie instruktorów z najwyższym stopniem wykształcenia i doświadczeniem zawodowym, aby zwiększyć doświadczenie edukacyjne ucznia.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Szwajcarski Grand Diploma w dziedzinie cukiernictwa i sztuki czekolady
- Port-Valais, Szwajcaria
Profesjonalny kurs ciasta i pieczenia
- Barcelona, Hiszpania
Intensywny program profesjonalny w zakresie ciasta francuskiego (certyfikat)
- Paris, Francja
- Dijon, Francja