
Dyplom ukończenia studiów dwuletnich w dziedzinie nauk stosowanych in
Sztuka kulinarna, AAS Niagara County Community College

Stypendia
Wstęp
Program Culinary Arts NCCC zapewnia studentom praktyczne i teoretyczne aspekty gastronomii. Absolwenci wchodzą na rynek pracy z umiejętnościami powyżej podstawowego poziomu oraz z przygotowaniem, które zwiększa ich szanse na awans.
Kształcenie studentów odbywa się w naszych nowoczesnych kuchniach dydaktycznych, w pełni wyposażonych w nowoczesny sprzęt przemysłowy i technologiczny. Studenci zdobywają cenne doświadczenie branżowe spędzając czas na kursach bezpośrednio związanych z restauracją „Savor” naszego NFCI. Uczniowie będą przechodzić po restauracji, doświadczając wszystkich aspektów prowadzenia biznesu zorientowanego na hotelarstwo. Oprócz tego stosowanego doświadczenia edukacyjnego zapewnianego w naszej placówce, studenci zostaną również umieszczeni na jednym odpowiednim stażu branżowym poza kampusem.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Dyplom z zarządzania pieczeniem i sztuką cukierniczą
- London, Kanada
Certyfikat Sztuki Piekarniczej i Cukierniczej (BAKE)
- Barrie, Kanada
Profesjonalny kurs cukierniczy i piekarski
- Barcelona, Hiszpania