Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

Wstęp

Założona przez Celię Hay nowozelandzka School of Food & Wine kształci następne pokolenie baristów, szefów kuchni, właścicieli restauracji i kawiarni, menedżerów hotelarstwa, sommelierów i winiarzy, przedsiębiorców zajmujących się turystyką hotelarską, a także ludzi, którzy kochają dobre jedzenie od 1995.

Od certyfikatów LCQ Alcohol Managers, przez certyfikaty bezpieczeństwa higieny żywności, po certyfikat win nowozelandzkich i kwalifikacje WSET wina i spirytusu, po kursy pieczenia i gotowania oraz kursy koktajli i barmanów. W tym roku 2020 przypadnie 25. rocznica powstania Nowozelandzkiej Szkoły Żywności i Wina. Umieszczone na wiadukcie w Auckland, nasze akredytowane kwalifikacje rządu NZQA Nowej Zelandii oferują praktyczne praktyczne certyfikaty i dyplomy kulinarne i związane z turystyką hotelarską, nauczane przez zespół szefa kuchni, menedżerów restauracji i specjalistów winiarskich, którzy są ekspertami w swojej dziedzinie i koncentrują się na sukces naszych uczniów.

Lokalizacje

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    pytania