Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
Le Cordon Bleu University Ottawa
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Ottawa, Kanada
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Rozwiń swoją edukację kulinarną! Rozpocznij najbardziej intensywne i wszechstronne szkolenie z klasycznych francuskich technik kulinarnych.
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® można zdobyć, jeśli pomyślnie ukończysz kursy Podstawowy, Średniozaawansowany i Superior zarówno w zakresie kuchni, jak i ciast. Ponadto student zdobędzie dyplom kulinarny i dyplom cukierniczy.
Program:
GRAND DIPLÔME® łączy programy kulinarne i cukiernicze:
- Diplôme de Cuisine
- Diplôme de Pâtisserie
4 wloty rocznie: styczeń, kwiecień, lipiec, październik
O szkole
pytania
Podobne kursy
Associate of Applied Science w dziedzinie piekarnictwa i cukiernictwa
- Lynnwood, Stany Zjednoczone
Dyplom z francuskiego i włoskiego cukiernictwa
- Parma, Włochy
- Colorno, Włochy
Szwajcarski Grand Diploma w dziedzinie cukiernictwa i sztuki czekolady
- Port-Valais, Szwajcaria