Certyfikat III w gastronomii komercyjnej
Durban International College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Adelaide, Australia
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Jan 2024
Wstęp
Ta kwalifikacja odzwierciedla rolę profesjonalnych kucharzy, którzy wykorzystują szeroką gamę dobrze rozwiniętych umiejętności kulinarnych i solidną wiedzę na temat obsługi kuchni do przygotowywania potraw i pozycji menu. Kierując się dyskrecją i osądem, pracują z pewną niezależnością i pod ograniczonym nadzorem, korzystając z planów, zasad i procedur kierujących działaniami zawodowymi.
Ta kwalifikacja zapewnia Pathway do pracy jako kucharz komercyjny w restauracjach, hotelach, klubach, pubach, kawiarniach i kawiarniach.
Aby uzyskać tę kwalifikację, studenci muszą zaliczyć 25 jednostek kompetencji. W momencie publikacji tej kwalifikacji nie mają zastosowania żadne licencje zawodowe, certyfikaty ani szczególne wymogi prawne.