
Dyplom in
Szwajcarski Wielki Dyplom Sztuki Kulinarnej Culinary Arts Academy Switzerland

Wstęp
Opanuj podstawy sztuki kulinarnej i rozwijaj swoje podniebienie i zmysły, odkrywając różne techniki, składniki i kuchnie świata. Ten program jest również oferowany jako Pathway dla Bachelor of Arts.
Najważniejsze wydarzenia
Rozwiń swoją miłość do sztuki kulinarnej i poznaj podstawowe techniki.
- Opanuj podstawy sztuki kulinarnej i rozwijaj swoje podniebienie i zmysły, odkrywając różne techniki, składniki i kuchnie świata.
- Trenuj z doświadczonymi instruktorami kucharskimi, którzy udzielają wskazówek, jak wykorzystać nowe umiejętności w praktyce.
- Światowej klasy program kulinarny, który wyposaży Cię w umiejętności techniczne potrzebne do bycia najlepszym szefem kuchni.
- Doświadczeni instruktorzy szefa kuchni.
- Absolwent z:
- Szwajcarski Wielki Dyplom Sztuki Kulinarnej
Galeria
Rekrutacja
Program
Struktura
Trzy 11-tygodniowe semestry, dwa staże
Rok 1: Le Bouveret
Termin 1: 11 tygodni
- Podstawy klasycznego gotowania
- Bezpieczeństwo i higiena żywności
- Wprowadzenie do doświadczenia branżowego
- francuski lub niemiecki
Termin 2: 11 tygodni
- Kuchnie Europy
- Smak przez czas: kultury i historia europejskiej gastronomii
- Wstęp do piekarnictwa & Sztuka cukiernicza
- Odżywianie, zdrowie i specjalne diety
- Komunikacja w biznesie
- francuski lub niemiecki
Opcjonalna praktyka
- Szwajcaria lub zagranica (6 miesięcy) dla Swiss Grand Diploma
Termin 3: 11 tygodni
- Kuchnie świata
- Świat Garde Manger
- Smak przez czas: kultury i historia europejskiej gastronomii
- Zarządzanie kuchnią i przywództwo
- francuski lub niemiecki
Praktyka
- Szwajcaria lub zagranica (6 miesięcy)