Wspólna higiena żywności
Copenhagen Hospitality College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Copenhagen, Dania
Języki
Język angielski,
Forma badania
Poproś o informacje
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Wstęp
Szczególny nacisk kładzie się na umiejętność stosowania przez uczestników ogólnych zasad samokontroli w produkcji, magazynowaniu i sprzedaży żywności, w tym odpowiednich kodeksów branżowych.
Uczestnicy mogą stosować zasady analizy ryzyka, wskazywać punkty krytyczne i ustalać procedury systematycznego monitorowania, tak samo jak mogą przeprowadzać samokontrolę w bieżącej produkcji.
Uczestnicy wiedzą o występowaniu, wzroście i rozprzestrzenianiu się mikroorganizmów w żywności i potrafią zastosować tę wiedzę do hamowania rozwoju mikroorganizmów w praktycznej pracy przy wytwarzaniu, przechowywaniu i sprzedaży żywności.