
Kursy in
Sztuka pieczenia Cookery School at Little Portland Street

Stypendia
Wstęp

Jeśli masz ochotę się jako kolejny Mary Berry to jest kurs dla Ciebie. Ten intensywny serii trzech dni prowadzi przez kluczowych zasad ciastka, ciasta i chleba. Każdego dnia będziesz cieszyć się lekkie śniadanie świeżych wypieków przed wyruszeniem do pracy, aby nauczyć się technik i umiejętności, przygotowanie składników i receptur Ciebie i gotować urozmaicone menu. Na końcu każdej klasy będzie można usiąść zjeść lekki lunch i spróbować wszystko, czego dokonały, jak również podsumowanie receptur z kucharzy.
Dzień 1: Ciasta i słodkie ciasta
W tej sesji zrobisz sucrée pasztet, słodkie ciasto, które muszą być schłodzone przed pieczeniem; bezy - zrozumieć białka i sprawiają, delikatne makaroniki; ciasta do pieczenia ciasta - zwiedzanie, patrząc na ciasta na bazie masła, ciasta i oleju szybkich ciast. Weź pasztet sucrée i przekształcić go w szarlotka i sezonowych owoców tart przed zakończeniem sesji przez przygotowanie i dodawanie dodatków do twoich świeże ciasta. Po wykonaniu tych czynności będzie można usiąść do jedzenia.
Dzień 2: Pies & Potrawa Ciastka
Nasza druga klasa skupia się na krótkim ciasta skorupy i ciasta francuskiego. Można tworzyć własne ciasto francuskie i krótkie skorupę do domu i eksperymentować dalej. Używając obu technik zrobisz quiche roślinny, Cornish słodkich wypieków i kurczakiem i grzybami ciasto z krótkim skorupy, prowansalskim pomidorów tart, kiełbasy rolkach, słomek serem i słodkie francuskich Palmiers z puff. Po tym wszystkim, że można usiąść do jedzenia!
Dzień 3: Szybkie Chleby, drożdżowe pieczywo i rogaliki
Począwszy od szybkiego chleba będziemy zagłębić zasad dokonywania bułeczki, babeczki i chleb kukurydziany. Dowiedz się więcej o pieczywo drożdżowe, to to co spichlerz i pełnoziarnisty chleb, zrozumieć wszechstronność białego chleba i sprawiają, płaski chleb, focaccia i pizzy. Upiec tradycyjny chleb Chollah plecioną, i wreszcie, korzystać z nauki z dnia 2 i 3 i rolki i sprawi, że właścicielem rogalika. Lunch i ostateczne podsumowanie od trzech dni zakończy bieg.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Wprowadzenie do Viennoiserie i cukierni
- Ferrières-en-Brie, Francja
Podstawowe i zaawansowane techniki francuskiego ciasta
- Ferrières-en-Brie, Francja
Certyfikat w Pieczeniu – Przed Zatrudnieniem
- Toronto, Kanada