
Kursy in
Poziom 2: pośredni - prawidłowe domowej kuchni Cookery School at Little Portland Street

Stypendia
Wstęp
Nasza Intermediate - Home Cooking Skills Course Prawidłowa skończy jeden wieczór w tygodniu przez sześć tygodni. Jeśli chcesz bardziej intensywne wersję tego kursu, oferujemy również pośredni kurs intensywny, która biegnie przez trzy dni intensywnie.

Mistrz gotowania obszary, które są często uważane za trudne, i tam kilka wspaniałych przepisów kulinarnych po drodze. W Pośredniczącej kurs gotowania, można zyskać naprawdę dobre zrozumienie i omówienie każdego tematu pokryte. Skorzystaj z okazji, aby zadać wszystkie pytania, które zawsze chcieli zadać i wypróbować nasze niezawodne techniki dla siebie.
Po wypróbowaniu techniki, można dostać się do jedzenia jedzenie gotowane w trakcie zajęć (wystarczający na posiłek światła), w towarzystwie wina. Oferujemy także karty przepis zabrać ze sobą.
Sesja 1 - Mięso i drób
Dowiedz się, jak wybrać mięso i kawałki mięsa, które najlepiej pasowały do określonego rodzaju gotowania. Będziesz się grillowane piersi z kaczki z sosem pomarańczowym świeże, duszone perliczki, pieczonej wołowiny i Yorkshire pudding, pyszne prowansalski gulasz jagnięcy, pasztet z wątróbek z kurczaka, a także dowiedzieć się, jak spatchcock i kurczak grill.
Sesja 2 - Chleb
Poznasz najważniejsze techniki potrzebne do piękny chleb. Po pokazano jak mieszać, ugniatać, wzrost i udowodnić swoje ciasto, będzie można zrobić podstawowe biały chleb, spichlerz chleb, tradycyjne chollah, cynamon chleb, pikantne Hot cross buns, pszenna chleb, babeczki owocowe, naleśniki i bułeczki.
Sesja 3 - Ryby i owoce morza
Dowiedz się, jak wybrać najświeższe ryby i przygotować go do gotowania. Od grillowanie do kłusownictwa, gotowanie na parze do smażenia, opanujesz różne metody gotowania ryb. W tej klasie, można zrobić kalmary gulasz, Pollocka z czarnym masła, MOULES Mariniere, pieczone podeszwa, griddled przegrzebki z orientalnym opatrunku, grillowane krewetki z salsą i ryb zielone ciast.
Sesja 4 - Ciasta
Dowiedz się najważniejsze zasady udanego wypieku ciasta i uzyskać piękny i zróżnicowany repertuar ciasto. Podklasa ta nie obejmuje żywności ciasta A diabła, czekolady i migdałów ciasto, ciasto, pomarańczowy biszkopt, podstawowe ciasto miód, ciasto z marchwi, keks i ciasto z cytryny.
Sesja 5 - Sosy
Można dokonać różnych sosów, dań słodkich i pikantnych, towarzyszyć inne przepisy się nauczyłeś. Będziesz się bogaty krem czekoladowy sos, cukiernię, creme anglaise, sos puttanesca, sos pomidorowy, sos beszamelowy, zielony salsa, pesto, bearneński, sosem holenderskim, czerwone wino, jest zmniejszenie i majonez aioli.
Sesja 6 - Ciastka
W tej klasie, można opanować techniki potrzebne, aby być w stanie dokonać idealne ciasto. Od choux do kruchego, z pasztet sucree do puff, będzie odchodzić z wszystko, co trzeba wiedzieć, aby zrobić pyszne ciasto raz po raz. Następnie użyj ciasta zrobić szarlotkę, warzyw quiche, tradycyjne Cornish słodkich wypieków, paluszki serowe, Palmiers i profiteroles.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Dyplom Techniczny w Asystencie Gastronomii
- Milwaukee, Stany Zjednoczone
Szwajcarski Grand Diploma w wegetariańskiej sztuce kulinarnej
- Port-Valais, Szwajcaria
Szwajcarski Wielki Dyplom Sztuki Kulinarnej
- Port-Valais, Szwajcaria