
Kursy in
Poziom 1: początkujących Cookery School at Little Portland Street

Stypendia
Wstęp
Nasz kurs początkujących działa jeden wieczór w tygodniu przez sześć tygodni. Jeśli chcesz bardziej intensywne wersję tego kursu, oferujemy również początkujących Intensywny, która biegnie przez trzy dni intensywnie.

Nasze kursy gotowania dla początkujących zajmie Ci od początkujących do dobrego kucharza domu i uczyć się umiejętności potrzebne do gotowania z ufnością. W ciągu 6 sesji kursu nauczymy Cię, jak gotować szeroką gamę różnych stylów żywności i daje wspaniały repertuar receptur i technik do wykorzystania na co dzień. Na końcu każdej klasy można usiąść i spróbować wszystko, czego dokonały, jak również podsumowanie receptur z kucharzy.
Sesja 1 - Zupy i chleb
Dowiedz się, jak zrobić pyszne zupy. Kiedy można wykonać jedną zupę, możliwości są nieograniczone. Smaczne i pożywne, zupy są najwyższy komfort jedzenie i wspaniała wzbudzać na prosty obiad lub przystawkę Dinner Party. Zupa minestrone, Barszcz, zupa z zielonego groszku i mięty, zupa grzybowa, zupa pomidorowa herby, Vichyoisse i piżmowa zupa są w menu. Będziemy także pokazać, jak zrobić spichlerz chleb.
Sesja 2 - gulasze
Będziesz zaskoczony, jak wiele dania oparte są na zasadzie podstawowej gulasz. Dowiesz się, jak zrobić klasyczny Bolognese, jagnięcina tagine kurczaka cacciatore, a, wołowiny Bourguignon i mieszany fasola ragout.
Sesja 3 - pieczenie
Po opanowaniu klasyczną pieczeń, twoje niedziele nigdy nie będzie taki sam! Crispy pieczony kurczak, herby pieczona jagnięcina, tradycyjna pieczeń wołowa, pieczeń i warzywa korzeniowe całe pieczone ziemniaki wszystko będzie w menu.
Sesja 4 - Słodycze
Dowiedz się, jak zrobić doskonałe ciasteczka czekoladowe, podstawowe biszkopt, mini bezy, placek jabłkowy i przepyszne przyprawione herbatniki maślane. Dokonywanie pyszne desery jest dużo łatwiejsze niż myślisz i można wow znajomych ze swoimi nowymi umiejętnościami pieczenia!
Sesja 5 - Ryby i dodatkami
Nigdy nie być zastraszani przez ponowne gotowania ryb. W tym wprowadzeniu do ryb, dowiesz się, jak zrobić sos z grilla gładzicy i vierge, goujons i tatarski sosem, sos na parze ryby i pietruszki, puree i dauphinoise, makrela pasztet i prostą zupę rybną z krewetkami i małżami.
Sesja 6 - Sałatki, Opatrunki i warzywa
Pyszne sałatki i sosy staną się częścią swojego repertuaru. Dowiedz się, jak zrobić pyszne sosy - balsamiczny, musztarda, Azji i ziołowymi. Dowiesz się również, jak zrobić sałatkę ziemniaczaną, rzeżucha, gruszy i Stilton sałatka z dressingiem orzechowym, mieszane sałatka z fasoli, pieczonego bakłażana z chili i kolendry, startej marchwi sałatka, Tabbouleh i mozzarellą i sałatka z pomidorów z bazylią sos. Także nauczyć się gotować szereg sezonowych warzyw.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Profesjonalny kurs cukierniczy i piekarski
- Barcelona, Hiszpania
Associate of Applied Science w sztuce pieczenia i cukiernictwa
Dyplom w Pieczeniu