Certyfikat kucharza w żywności i wina
Cookery School at Little Portland Street
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
London, Wielka Brytania
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Pełny etat
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Lekcja Gotowania na całe życie!
Ten ekscytujący fast track, sześć tygodniowy intensywny kurs gotowania zapewnia profesjonalną najpełniejszego wiedzę kulinarną. Uczestnicy mogą następnie przejść, aby rozpocząć pracę jako kucharz w profesjonalnej kuchni, czy pory roku na jachcie lub w schronisku narciarskim, zaspokoić kolacje lub po prostu zwiększyć swoje repertuary gotowania.
Projekt nasz kurs
- Ideą kursu jest budowanie kompetencji i zaufania. Jest to możliwe dzięki intensywnej nauki w małych grupach o wysokim stosunku nauczycieli do uczniów. Kucharze Cookery School zostawić nam uczucie sprawny i dobrze wyposażone w zdolności do planowania i przeprowadzania menu odpowiednio do okazji i pójść na realizację ambitnych celów, które doprowadziły ich do kursu na pierwszym miejscu.
- Kurs oparty jest na założeniu, że każdy ma dziury w ich kulinarną wiedzę, więc nic na kursie jest brane za pewnik. - Wszystkie istotne zagadnienia teoretyczne i praktyczne - są objęte co dodaje pewności naszych uczniów, co sprawia, że czują, że mają dobre pojęcie umiejętności gotowania, że będą wymagać w przyszłości.
- Pracujemy w ramach przejrzystej strukturze zwojami, które zostały szlifowane i sprawdzonych w ciągu dziesięciu lat, a które były używane przez tysiące studentów. Wierzymy, że jeśli ktoś używa dobry przepis, jeden produkuje dobre danie.
- Nasi studenci są wyposażone w niezbędne narzędzia do gotowania i umiejętności niezbędnych budować tak, aby czuć się pewnie z tych technik, które są uważane za trudne, ale są istotną częścią arsenału kucharza.
- Liczebność klas jest ograniczona do 12 uczestników. Oraz o wysokiej nauczyciel / uczeń stosunek zapewniamy wysoki współczynnik pomocnik / uczeń, aby umożliwić jak najwięcej czasu, jak to możliwe, aby przeznaczyć na cenne nauki, a nie zadań, takich jak zmywania.
- Studenci są zobowiązani zrobić dodatkowe godziny pracy z domu konsolidować wiedzę i rozwijać znajomość przepisów, planowania i kalkulacji kosztów posiłków.
Nasza nauka
- Nasza nauka jest prosta: Rosalind Rathouse, główny i Master Kucharz podkreśla, że wszystkie zasady nauczania są zgodne kogo nauczycielem. Unikanie żargonu, skupiamy się na znaczeniu fantastycznych składników i zasad zrozumienia. Mamy uznane za trudne techniki demystify tak, że z łatwością stać się częścią niezbędnego do gotowania repertuaru.
- Nacisk kładzie się na dobre, proste jedzenie - dania często klasycznych - w oparciu o najlepsze składniki, które są organiczne, jeśli to możliwe. Pozyskiwanie naszej żywności jest najważniejsza i to jest oczywiste, w końcowym teście - w jaki sposób jedzenie smakuje!
- Certyfikat gotuje "studenci uczyć tratwę umiejętności od nauczycieli szkół i nauczycieli, Kulinaria, które wprowadzają w odniesieniu do niektórych klas specjalistycznych, takich jak czekolada, podejmowania podejmowania chleb na zakwasie i różnych kuchni regionalnych.
- Uczniowie są zachęcani do zadawania pytań, aby zapewnić pełne zrozumienie.
- Oceny odbywają się przez cały czas trwania kursu, tak aby uczniowie mogą świadkami ich rosnące kompetencje i Cookery School może zapewnić, że to, co zostało nauczył zostało zasymilowane i stosowane jest odpowiednio.
Zawartość kursu
- Obejmuje techniki gotowania od najprostszych do tych, postrzegane jako trudne; zrównoważone zaopatrzenie, pisanie menu, planowanie, budżetowanie i cennik wraz z liczną innych umiejętności.
- Studenci zdobywają także akredytowany certyfikat w zdrowie i bezpieczeństwo, kurs pierwszej pomocy i WSET (Wine and Spirits Education Trust) certyfikat Level 2 w win i alkoholi.
- Jeżeli którykolwiek z naszych studentów chce dalszego szkolenia w obszarach korporacyjna / restauracji, będziemy w stanie pomóc z staży przez naszych licznych kontaktów.
- Możemy również doradzić w portfelu menu, coś, co studenci mogą utworzyć wziąć do przyszłych pracodawców.
- Podczas ostatniej chwili tygodni będzie przekazany do doradztwa zawodowego i gdzie szukać pracy.
Koszt kursu
Koszt profesjonalnego kursu gotowania wynosi £ 5900, która zawiera wszystkie niezbędne składniki i używanie sprzętu Cookery School, jak również codziennie świeże fartuch. Nie ma żadnych ukrytych dodatków. Koszt ten jest podatek VAT.
Kurs razy
Oczywiście działa codziennie od 09:30 - 16:00 z rozszerzonych zajęć w niektóre dni. W porze lunchu uczestnicy czasu usiąść do stołu Cookery School, aby próbki żywności, które zostały wykonane tego dnia. W smaku i zapachu są fundamenty naszego nauczania, to też jest ważnym elementem kursu i duży nacisk kładzie się na to. Wszystkie nadwyżki żywności jest zabrane każdego dnia cieszyć się w domu. Prosimy, aby wszyscy uczniowie w trakcie doprowadzić do odpowiednich pojemników, w których transportu tej żywności do domu każdego dnia. Ponieważ jesteśmy dumni z bycia jak zrównoważony jak ewentualnie może być, nie jesteśmy w stanie zapewnić zabrać pojemniki.
Dlaczego świadectwa kucharza, a nie jeden szefa kuchni?
Wierzymy, że długa i wspaniała tradycja gotowania i receptur była przekazywana z pokolenia na pokolenie. Tradycyjnie ta została oparta na miłości do jedzenia i dostępności produktów sezonowych. Certyfikat naszego kucharska posiada pomieszczenia te drogi. Gotowanie ma dumną tradycję i zależy nam na tym, aby przejść do naszych kucharzy o przeniesieniu. To zapewnia im dobrą podstawę dla wszelkich działań, które mogą gotowania oparty oni chcą kontynuować w przyszłości.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Szwajcarski Grand Diploma w wegetariańskiej sztuce kulinarnej
- Port-Valais, Szwajcaria
ALMA Nowy włoski program kulinarny
- Parma, Włochy