Certyfikat III w gastronomii komercyjnej
Australian Institute of Technical Training (AITT)
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Melbourne, Australia
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Jan 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Ta kwalifikacja odzwierciedla rolę profesjonalnych kucharzy, którzy wykorzystują szeroką gamę dobrze rozwiniętych umiejętności kulinarnych i solidną wiedzę na temat obsługi kuchni do przygotowywania potraw i pozycji menu. Kierując się dyskrecją i osądem, pracują z pewną niezależnością i pod ograniczonym nadzorem, korzystając z planów, zasad i procedur kierujących działaniami zawodowymi. Ta kwalifikacja zapewnia Pathway do pracy jako kucharz komercyjny w restauracjach, hotelach, klubach, pubach, kawiarniach i kawiarniach.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Włoski program makaronowy
- Parma, Włochy
Certyfikat w służbie zdrowia kucharz
- Moose Jaw, Kanada
- Prince Albert, Kanada + 1 jeszcze
Professional Cooking Certificate
- Saint Paul, Kanada