Zarządzanie restauracją - AAS
Suny Broome Community College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Binghamton, Stany Zjednoczone
Języki
Język angielski
Forma badania
Poproś o informacje
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Marzyłeś o posiadaniu własnej restauracji, mikro-browaru, a może food trucka? Być może chciałeś pracować jako dyrektor wykonawczy lub menedżer w stale rozwijających się, ciągle rozwijających się koncepcjach gastronomicznych z obecnością w kraju lub za granicą. Działalność restauracyjna reprezentuje ponad 800 miliardów dolarów sprzedaży w samych Stanach Zjednoczonych, nie licząc jej ogromnego globalnego wpływu gospodarczego na arenie międzynarodowej.
Stopień AAS w zarządzaniu restauracją doskonali umiejętności biznesowe w zakresie marketingu, zasobów ludzkich, planowania, budżetowania, kontroli kosztów, księgowości, prawa i przywództwa służebnego. Pod kierunkiem wykwalifikowanych profesjonalnych pedagogów posiadających zarówno zaawansowane stopnie, certyfikaty, jak i doświadczenie w świecie rzeczywistym, nauczysz się wewnętrznego działania operacji gastronomicznych, produkcji barów, napojów i kuchni, zarządzania wydarzeniami i przywództwa służącego.
Studenci otrzymują certyfikaty z:
- TIPs® Responsible Service and Sprzedawca
- Menedżer ds. Bezpieczeństwa żywności ServSafe®
- Szkolenie alergenowe od NRAEF
- Certyfikat CPR zgodny z AHA
Uwagi do programu
Możliwości kariery obejmują: przedsiębiorcę w restauracji, mikro-browar, kierownika ds. Żywności i napojów, przedstawiciela handlowego żywności lub napojów, dystrybutora napojów, kierownika kuchni, gastronomię lub stewarda win, by wymienić tylko kilka możliwości. Niektórzy z naszych lokalnych pracodawców to: The Colonial, Dos Rios Cantina, Tioga Downs Casino, Traditions at the Glen, Copper Top Tavern, Number 5, The Lost Dog Café & Lounge, PS Restaurant, Burger Mondays, McDonald's, Outback Steakhouse, Red Lobster , Olive Garden, Subway, Texas Roadhouse, Chiles, a także organizacje z branży gastronomicznej, takie jak Lourdes i UHS Hospitals.
- Program można rozpocząć w semestrze jesiennym, wiosennym lub letnim
- Program można ukończyć w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin
- Zalecane przygotowanie matematyczne: 1 rok algebry zintegrowanej lub równoważny
- Niektóre kursy są oferowane online; wszystkie kursy są oferowane w formie mieszanej
- Studenci wzbogacają swoje CV dzięki dwóm (2) wymaganym stażom zapewniającym praktykę praktyczną w wybranych przez siebie lokalnych, krajowych, a nawet międzynarodowych witrynach branżowych.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Dyplom Profesjonalnego Kucharza
- Barcelona, Hiszpania
Projektowanie koncepcji hoteli i restauracji
- Lausanne, Szwajcaria
Certyfikat podyplomowy w zarządzaniu hotelami, kurortami i restauracjami
- Online Canada
- Toronto, Kanada