Przeczytaj oficjalny opis

GRAND DIPLÔME® uzyskuje się, gdy uczeń pomyślnie ukończył kursy Basic, Intermediate i Superior w kuchni i ciastach. Dodatkowo student otrzyma Dyplom Kuchni i Dyplom Ciasty. Student otrzyma również certyfikat za każdy ukończony kurs.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® łączy w sobie programy kuchni i ciasta: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 spożycie każdego roku: styczeń, kwiecień, czerwiec, październik

Program prowadzony przez:
Język angielski

Zobacz 9 więcej kursów w Le Cordon Bleu Ottawa »

Ten kurs jest Campus based
Data początkowa
Otwórz rejestrację
Duration
Skontaktuj się ze szkołą
W pełnym wymiarze godzin
Cena
63,000 CAD
Wg lokalizacji
Wg daty
Data początkowa
Otwórz rejestrację
Termin nadsyłania zgłoszeń

Otwórz rejestrację

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data końcowa