Przeczytaj oficjalny opis

Kurs: sztuki kulinarne

Podczas tego dwumiesięcznego programu uczestnicy otrzymają szeroką i intensywną edukację w zakresie profesjonalnego gotowania i pieczenia ciast. Dynamiczny program zajęć jest przeznaczony dla osób pragnących poprawić swoje umiejętności kulinarne lub kierujących się w kierunku kariery zawodowej w gastronomii. Program opiera się na praktycznym podejściu do techniki gotowania, z codziennymi lekcjami gotowania uzupełniającymi lekcje, a także kilkoma wycieczkami do lokalnych centrów produkcji żywności oraz wykładami gości od gości chorwackich i międzynarodowych szefów kuchni. Studenci otrzymają podstawową wiedzę niezbędną do rozpoczęcia pracy w zawodzie kulinarnym. Studenci poznają termiczne i mechaniczne przetwarzanie żywności, identyfikują jakość składników, przyprawy sprzęgania, pracę z nożami, tworzą wysokiej jakości menu restauracyjne, aranżują i serwują dania, profesjonalne standardy gotowania, porcje żywności, konserwację żywności i historię gastronomii. Wraz z umiejętnościami zawodowymi, które uczniowie uczą się podczas tego programu, będą mieli także okazję poznać szefów kuchni pracujących z powodzeniem we współczesnej gastronomii i stworzyć sieć z profesjonalistami z branży. Odkryj swoją pasję do gastronomii dzięki sieci studenckiej Kul IN . testimonial

Kulinarne Praktyki

Ponieważ wierzymy, że gotowanie najlepiej się uczy poprzez praktyczne doświadczenie, nasz program nauczania jest tak zaprojektowany, że 80% czasu zajęć jest przeznaczone na praktyki. Praktyki zaczynają się od podstaw, aby uczniowie mieli okazję budować swoją wiedzę na mocnych fundamentach.

Wycieczki terenowe

Podczas programu studenci odwiedzą kilka lokalnych ośrodków produkcji żywności i małe lokalne gospodarstwa rolne. Wycieczki terenowe pomagają uczniom lepiej zrozumieć łańcuch produkcji w przemyśle spożywczym, a także techniki przygotowywania i przechowywania różnych rodzajów żywności, w tym serów, wypieków, produktów mięsnych, wina i kawy. Studenci poznają różne marki lokalnych produktów, z których mogą nauczyć się odróżniać produkty wysokiej jakości i nawiązać kontakty z lokalnymi producentami. e67o

Dodatkowe informacje o programie

  • Czas zajęć: 5 godzin dziennie, od poniedziałku do piątku
  • Język używany w klasie: angielski
  • Odczyty i materiały (cyfrowe): dostarczone przez Kul IN
  • Mundury: Zapewnione przez Kul IN

Po pomyślnym zakończeniu każdy uczeń otrzyma certyfikat Kul IN dla profesjonalnego kucharza kulinarnego .

Długość programu: 2 miesiące

Koszt programu na studenta: 4,625 euro (z VAT) **

** Dla naszych wczesnych studentów oferujemy rabat 200 € na program nauczania . Aby pobrać ten kupon, musisz zakończyć proces składania wniosku i zapłacić czesne dwa miesiące przed datą rozpoczęcia programu. 47130_culinary_arts_2.jpg

Cena zawiera:

  • Wszystkie szkolenia i materiały do ​​programu Kulinarna sztuka
  • Transport z międzynarodowego lotniska w Zagrzebiu do Kul IN
  • Obudowa w Sisak
  • Obudowa w pobliżu szkoły i obiad w dni szkolne
  • Koszty wycieczek w terenie

PROGRAM START DATY

  • 11 czerwca 2019 r
  • 19 sierpnia 2019 r

Wyspecjalizuj swoją wiedzę za pomocą programu Kul IN 's Catering and Buffet:

Ten program skierowany jest do osób, które chcą specjalizować się w wiedzy kulinarnej lub zawodzie w branży gastronomicznej.

W ramach naszego intensywnego dwumiesięcznego programu Catering i Bufet studenci poznają różne techniki i metody przygotowywania posiłków, prezentacji, pracy z urządzeniami do cateringu, organizacji i zarządzania wydarzeniami oraz trendami w gastronomii. Po zakończeniu programu studenci mogą wybrać staż w firmie cateringowej.

testimonial

Aby przybliżyć Wam doświadczenie z nauki w Culinary Institute Kul IN zapraszamy na naszą wizualną wycieczkę.

Program prowadzony przez:
Język angielski
Włoski

Zobacz 5 więcej kursów w Culinary Institute Kul IN »

Ostatnia aktualizacja March 19, 2019
Ten kurs jest Campus based
Data początkowa
Czerwiec 11, 2019
Sierp. 19, 2019
Duration
2 miesięcy
W pełnym wymiarze godzin
Cena
4,625 EUR
Deadline
Maj 10, 2019
Lipiec 19, 2019
Wg lokalizacji
Wg daty
Data początkowa
Czerwiec 11, 2019
Data końcowa
Sierp. 14, 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń
Maj 10, 2019
Data początkowa
Sierp. 19, 2019
Data końcowa
Paźdz. 18, 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń
Lipiec 19, 2019
Data początkowa
Paźdz. 21, 2019
Data końcowa
Grudz. 20, 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń
Wrześ. 20, 2019

Czerwiec 11, 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Maj 10, 2019
Data końcowa
Sierp. 14, 2019

Sierp. 19, 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Lipiec 19, 2019
Data końcowa
Paźdz. 18, 2019

Paźdz. 21, 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Wrześ. 20, 2019
Data końcowa
Grudz. 20, 2019