Kurs: sztuki kulinarne

Podczas tego dwumiesięcznego programu uczestnicy otrzymają szeroką i intensywną edukację w zakresie profesjonalnego gotowania i pieczenia ciast. Dynamiczny program zajęć jest przeznaczony dla osób pragnących poprawić swoje umiejętności kulinarne lub kierujących się w kierunku kariery zawodowej w gastronomii. Program opiera się na praktycznym podejściu do techniki gotowania, z codziennymi lekcjami gotowania uzupełniającymi lekcje, a także kilkoma wycieczkami do lokalnych centrów produkcji żywności oraz wykładami gości od gości chorwackich i międzynarodowych szefów kuchni. Studenci otrzymają podstawową wiedzę niezbędną do rozpoczęcia pracy w zawodzie kulinarnym. Studenci poznają termiczne i mechaniczne przetwarzanie żywności, identyfikują jakość składników, przyprawy sprzęgania, pracę z nożami, tworzą wysokiej jakości menu restauracyjne, aranżują i serwują dania, profesjonalne standardy gotowania, porcje żywności, konserwację żywności i historię gastronomii. Wraz z umiejętnościami zawodowymi, które uczniowie uczą się podczas tego programu, będą mieli także okazję poznać szefów kuchni pracujących z powodzeniem we współczesnej gastronomii i stworzyć sieć z profesjonalistami z branży. Odkryj swoją pasję do gastronomii dzięki sieci studenckiej Kul IN . testimonial

Kulinarne Praktyki

Ponieważ wierzymy, że gotowanie najlepiej się uczy poprzez praktyczne doświadczenie, nasz program nauczania jest tak zaprojektowany, że 80% czasu zajęć jest przeznaczone na praktyki. Praktyki zaczynają się od podstaw, aby uczniowie mieli okazję budować swoją wiedzę na mocnych fundamentach.

Wycieczki terenowe

Podczas programu studenci odwiedzą kilka lokalnych ośrodków produkcji żywności i małe lokalne gospodarstwa rolne. Wycieczki terenowe pomagają uczniom lepiej zrozumieć łańcuch produkcji w przemyśle spożywczym, a także techniki przygotowywania i przechowywania różnych rodzajów żywności, w tym serów, wypieków, produktów mięsnych, wina i kawy. Studenci poznają różne marki lokalnych produktów, z których mogą nauczyć się odróżniać produkty wysokiej jakości i nawiązać kontakty z lokalnymi producentami. e67o

Dodatkowe informacje o programie

  • Czas zajęć: 5 godzin dziennie, od poniedziałku do piątku
  • Język używany w klasie: angielski
  • Odczyty i materiały (cyfrowe): dostarczone przez Kul IN
  • Mundury: Zapewnione przez Kul IN

Po pomyślnym zakończeniu każdy uczeń otrzyma certyfikat Kul IN dla profesjonalnego kucharza kulinarnego .

Długość programu: 2 miesiące

Koszt programu na studenta: 4,625 euro (z VAT) **

** Dla naszych wczesnych studentów oferujemy rabat 200 € na program nauczania . Aby pobrać ten kupon, musisz zakończyć proces składania wniosku i zapłacić czesne dwa miesiące przed datą rozpoczęcia programu. 47130_culinary_arts_2.jpg

Cena zawiera:

  • Wszystkie szkolenia i materiały do ​​programu Kulinarna sztuka
  • Transport z międzynarodowego lotniska w Zagrzebiu do Kul IN
  • Obudowa w Sisak
  • Obudowa w pobliżu szkoły i obiad w dni szkolne
  • Koszty wycieczek w terenie

PROGRAM START DATY

  • 19 sierpnia 2019 r
  • 21 października 2019 r

Zarządzanie kulinarne w Zagrzebskiej Szkole Ekonomii i Zarządzania

Oprócz naszego programu „Sztuka kulinarna” oferujemy możliwość rozwijania umiejętności przedsiębiorczych dzięki temu wspólnemu programowi między Kul IN a Zagrzebską Szkołą Ekonomii i Zarządzania!

Podczas swojego pobytu w Kul IN opanujesz umiejętności kulinarne podczas pracy w profesjonalnej kuchni, aw ZSEM zdobędziesz wiedzę na temat marketingu cyfrowego, finansów, nowoczesnego środowiska biznesowego, zarządzania i innych dziedzin ekonomii, które umożliwią Ci przyszłą karierę w rozkwitać świat gastronomii.

testimonial

Aby przybliżyć Wam doświadczenie z nauki w Culinary Institute Kul IN zapraszamy na naszą wizualną wycieczkę.

Program prowadzony przez:
Język angielski
Włoski

Zobacz 4 więcej kursów w Culinary Institute Kul IN »

Ostatnia aktualizacja June 9, 2019
Ten kurs jest Na kampusie
Data początkowa
Sie 19, 2019
Paź 21, 2019
Duration
2 miesięcy
W pełnym wymiarze godzin
Cena
4,625 EUR
Deadline
Lipiec 19, 2019
Sie 20, 2019
Wg lokalizacji
Wg daty
Data początkowa
Sie 19, 2019
Data końcowa
Paź 18, 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń
Lipiec 19, 2019
Data początkowa
Paź 21, 2019
Data końcowa
Gru 20, 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń
Sie 20, 2019

Sie 19, 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Lipiec 19, 2019
Data końcowa
Paź 18, 2019

Paź 21, 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Sie 20, 2019
Data końcowa
Gru 20, 2019