SIT40516 - Certyfikat IV w kuchni komercyjnej (CRICOS-094634K)
Empyrean Education Institute
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Fremantle, Australia
Języki
Język angielski
Forma badania
Poproś o informacje
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Jan 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Ta kwalifikacja odzwierciedla rolę komercyjnych kucharzy, którzy pełnią rolę nadzorczą lub prowadzącą zespół w kuchni. Działają niezależnie lub z ograniczonymi wskazówkami od innych i wykorzystują dyskrecję do rozwiązywania nierutynowych problemów.
Studenci zdobędą wiedzę na temat tworzenia grafików personelu, budżetowania finansów, kierowania i zarządzania innymi osobami, obsługi reklamacji oraz zakresu umiejętności nadzorczych / zarządczych i projektowania menu dla specjalnych wymagań dietetycznych.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Certificate III in Baking
- Darwin, Australia
Italian Gastronomy Certificate
- Florence, Włochy
Certyfikat Umiejętności Kulinarnych (CULI)
- Barrie, Kanada
- Online