SIT40516 - Certyfikat IV w komercyjnej kuchni
Canterbury Business College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Surry Hills, Australia
Języki
Język angielski
Forma badania
Poproś o informacje
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Jan 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Ta kwalifikacja odzwierciedla rolę komercyjnych kucharzy, którzy pełnią rolę nadzorczą lub prowadzącą zespół w kuchni. Działają niezależnie lub z ograniczonymi wskazówkami od innych i wykorzystują dyskrecję do rozwiązywania nierutynowych problemów.
Ten kurs wymaga od uczniów podjęcia zintegrowanej nauki w miejscu pracy, w której będą musieli wykazać umiejętność bezpiecznego i higienicznego przygotowywania, gotowania i prezentowania pozycji menu przez co najmniej 60 pełnych okresów serwowania posiłków, które obejmują śniadanie, kolację, lunch i specjalną funkcję w reklamie kuchnia i środowisko usługowe w rzeczywistym środowisku pracy.
Zaleca się, aby osoby przystępujące do tej kwalifikacji posiadały kwalifikacje niższego poziomu, takie jak certyfikat III z kuchni komercyjnej i / lub zdobyły doświadczenie w branży przed przystąpieniem do kwalifikacji.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Szwajcarski Grand Diploma w wegetariańskiej sztuce kulinarnej
- Port-Valais, Szwajcaria
Szwajcarski Wielki Dyplom Sztuki Kulinarnej
- Port-Valais, Szwajcaria