Profesjonalne ciasto i słodycze
Culinary Institute Kul IN
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Sisak, Chorwacja
Języki
Język angielski, Włoski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
12 weeks
Tempo
Pełny etat
Czesne
EUR 9250 / per course *
Termin składania wniosków
06 Sep 2024
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
12 Nov 2024
* VAT naliczony
Wstęp
Program Professional Pastry and Confections ma na celu zapewnienie studentom solidnych podstaw i nauczenie ich technik potrzebnych do rozpoczęcia pracy jako cukiernik. Małe grupy pozwalają naszym szefom kuchni na poświęcenie uczniom indywidualnej uwagi i przekazywanie indywidualnych informacji zwrotnych. Studenci spędzają 80% czasu zajęć na praktykach. Program obejmuje produkty piekarnicze i cukiernicze, słodkie i pikantne wypieki, a także podstawowe wypieki włoskie i francuskie. Ponadto studenci zapoznają się z parowaniem win i zarządzaniem restauracją.
Odkryj swoją pasję do gastronomii w Kul IN.
Program
Inne informacje o kursie:
- Harmonogram lekcji: 5 godzin/dzień, od poniedziałku do piątku
- Język: Chorwacki i/lub angielski
- Materiały do nauki i czytania (cyfrowe): dostarczone przez Kul IN
- Mundury: zapewnione przez Kul IN
- Personalizowany termometr do ciastek
Po pomyślnym zakończeniu programu, Kul IN przyzna studentom certyfikat dla Pastry Chef.