Keystone logo

1 Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree) Programy w Nauki o żywności 2024

Filtry

Filtry

  • Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree)
  • Nauki o życiu
  • Nauki o żywności
Kierunki studiów
  • Nauki o życiu (1)
    • Powrót do głównej kategorii
    Lokalizacje
    Znajdź więcej lokalizacji
    Typ stopnia naukowego
    Czas trwania
    Tempo nauki
    Język
    Język
    Forma badania

      Popular degree type

      Popular study format

      Dyplom ukończenia studiów dwuletnich (Associate Degree) Programy w Nauki o żywności

      Stopień stowarzyszony jest zazwyczaj jednym z pierwszych postsecondary studiów licencjackich. Mogą być oferowane w internecie lub na terenie kampusu, zarówno przez gminne kolegia, jak i większe uniwersytety.

      Jaki jest stopień powiązany z naukami żywnościowymi? Kandydaci zazwyczaj ubiegają się o tytuł doktora nauk żywnościowych do pracy w kierownictwie przemysłu spożywczego. Studenci są zazwyczaj instruowani na temat szczegółowych aspektów bezpieczeństwa żywności, sztuki kulinarnej, codziennego zarządzania i / lub sztuki związanej z zaparzaniem i mieszanką. Programy te mogą być niewiarygodnie oparte na naturze, a kandydaci zazwyczaj pracują w tej dziedzinie podczas studiów nad nauką żywności.

      Studenci programów z zakresu nauk żywnościowych dowiedzą się, jak zidentyfikować i opracować plany działania mające na celu kontrolę zagrożeń w celu ochrony patronów i współpracowników. Studenci są często prezentowani z pojęciami dotyczącymi planowania menu i przygotowania żywności do pracy efektywnie i twórczo z pracodawcami.Wreszcie techniki zdobywane w tym programie mają potencjał, aby umożliwić absolwentom tworzenie własnych libacji.

      Stopień stowarzyszony w dziedzinie nauk żywnościowych może trwać od dwóch do czterech lat w pełnym wymiarze godzin. Generalnie informacje o cenach można znaleźć w wybranej instytucji, ponieważ koszty różnią się w zależności od szkoły i kraju.

      Kandydaci, którzy ukończyli program w dziedzinie nauk żywnościowych, mogą liczyć na różnorodność karier w gastronomii. Jedną z takich karier może być nadzór w kuchni lub barze. W kwestii egzekwowania równania kandydaci mogliby pracować dla lokalnych organów regulacyjnych ds. Zdrowia lub kontrolerów zagrożeń. Kontrolerem zagrożeń jest zwykle używany przez marki z wieloma umowami franchisingowymi, aby zapewnić, że obiekt z ich marką nie tylko spełnia wymagania lokalnych przepisów dotyczących ochrony zdrowia, ale także norm marki dotyczących bezpieczeństwa żywności.

      Stopień stowarzyszony w dziedzinie nauk żywnościowych może dostarczyć kandydatom zainteresowanym służbą gastronomiczną środków do podjęcia kariery na wyższy poziom. Aby uzyskać więcej informacji, wyszukaj swój program poniżej i skontaktuj się bezpośrednio z biurem rekrutacyjnym wybranej szkoły, wypełniając formularz wstępny.