Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Podstawy francuskiego cukiernictwa

Podstawy francuskiego cukiernictwa

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Klucz informacyjny


Lokalizacja kampusu

Yssingeaux, Francja

Języki

Język angielski

Forma badania

W kampusie

Czas trwania

2 months

Tempo

Pełny etat

Czesne

EUR 10 770 / per course *

Termin składania wniosków

Poproś o informacje

Najwcześniejsza data rozpoczęcia

Poproś o informacje

* ceny netto.

Stypendia

Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia

Wstęp

O szkole

pytania

Podobne kursy

  • Podstawowe i zaawansowane techniki francuskiego ciasta
    • Ferrières-en-Brie, Francja
  • Dyplom z zarządzania sztuką piekarniczą i cukierniczą
    • Toronto, Kanada
  • Associate of Science in Baking & Pastry
    • Oakland, Stany Zjednoczone