Przeczytaj oficjalny opis

Zamiłowanie do ciasta może stać się ważnym zawodem! Ciasto Professional Kurs oferuje zorganizowany program edukacyjny, podzielony na teorii i praktyce, aby nauczyć się umiejętności potrzebnych do pracy w świecie ciast. To wysokiej szkolenie zawodowe niezbędne do wykonywania zawodu cukiernika.

odbiorcami

Ciasto Professional Kurs jest dla tych, którzy mają chęć do nauki podstaw i technik ciast stworzony do profesjonalnego związku z poziomem kwalifikacji uznanych przez przemysł. Dostęp do kursu dopuszcza się maksymalną liczbę 16 uczestników, w celu zapewnienia pełnego zaangażowania w działania wszystkich uczniów, podzielonych na poszczególnych stanowiskach pracy w pełni wyposażone w najnowszą technologię.

Czas trwania i częstotliwość

Czas trwania codziennie ciasto profesjonalny kurs wynosi 8 tygodni (320 godzin), codziennie, od poniedziałku do piątku w godzinach od 9.15 do 17.30.

Kurs składa się z 320 godzin ogółem i obejmuje pogłębienie następujących działań:

zajęcia praktyczne

Urządzenia i technologie Składnik Ciasto:

  • Mleko, produkty mleczne
  • krem
  • jogurt
  • masło
  • burroli
  • cukier
  • czekolada
  • zagęszczacze
  • drożdże
  • dodatki do żywności
  • jajka
  • mąki i skrobie

Podstawy ciasto:

  • ciasta i ciasto
  • ciasto francuskie
  • masy zamontowany
  • biszkopt
  • herbatnik
  • beza
  • ciasto parzone
  • daquoise
  • frangipane
  • semifreddo oparciu
  • masy zamontowany
  • kwaśne ciasta
  • chrupiące pralinki

Kremy:

  • wyroby cukiernicze
  • angielski
  • ganache
  • sosy
  • coulis
  • polewy
  • dżemy i marmolady

Czekolada Regionalne ciasta Ciasta HACCP słonego ciasta: Stosowanie zasad higieny dla Ochrony ciasta podstawowych produktów, półproduktów i gotowych produktów Organizacji Pracy:

  • Miejsce pracy
  • przygotowanie i wykańczania

Symulacja kompletnych przygotowań do warsztatów z prezentacją kupca.

wykłady

Środowisko ciasta:

  • laboratorium

Ciasto wyżywienie Chemia w cieście:

  • równoważenie
  • drożdży i drożdże

Prawidłowy odczyt i zapis receptury HACCP Bezpieczeństwa Żywności.. Ciągu 12 godzin z certyfikatem dla systemu HACCP oraz chorób przenoszonych drogą pokarmową i Reg Reg 852/04 178/02 Zgodnie z Delib. Reg 825 z 28/11/2009 Nutrition.:

  • Podstawowe zasady żywienia
  • nietolerancji i chorób związanych z żywnością

Świat pracy:

  • Napisz swoje Curriculum Vitae
  • Rozmowa kwalifikacyjna
  • Kontakt z firmami
  • integracja na rynku pracy.

siedzenie

Działania teoretyczne i praktyczne odbędzie się w naszej siedzibie przy Via Flaminia 575, 00191 Rzym.

Coquis siedzenie jest wyposażone w nowoczesne sale konferencyjne, najnowocześniejszych technologii i innowacji, flagowy Uniwersytetu. Klasy są zaprojektowane jak kuchni restauracji, z dużymi biurka pracy i kompletne z gorącymi i zimnymi linii.

Program prowadzony przez:
Włoski

Zobacz 4 więcej kursów w COQUIS »

Ten kurs jest Na kampusie
Data początkowa
Paź 2019
Duration
8 tygodnie
W pełnym wymiarze godzin
Cena
3,950 EUR
Wg lokalizacji
Wg daty
Data początkowa
Paź 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń

Paź 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data końcowa