Podczas profesjonalnej cieście

COQUIS

Opis programu

Przeczytaj oficjalny opis

Podczas profesjonalnej cieście

COQUIS

Zamiłowanie do ciasta może stać się ważnym zawodem! Ciasto Professional Kurs oferuje zorganizowany program edukacyjny, podzielony na teorii i praktyce, aby nauczyć się umiejętności potrzebnych do pracy w świecie ciast. To wysokiej szkolenie zawodowe niezbędne do wykonywania zawodu cukiernika.

odbiorcami

Ciasto Professional Kurs jest dla tych, którzy mają chęć do nauki podstaw i technik ciast stworzony do profesjonalnego związku z poziomem kwalifikacji uznanych przez przemysł. Dostęp do kursu dopuszcza się maksymalną liczbę 16 uczestników, w celu zapewnienia pełnego zaangażowania w działania wszystkich uczniów, podzielonych na poszczególnych stanowiskach pracy w pełni wyposażone w najnowszą technologię.

Czas trwania i częstotliwość

Czas trwania codziennie ciasto profesjonalny kurs wynosi 8 tygodni (320 godzin), codziennie, od poniedziałku do piątku w godzinach od 9.15 do 17.30.

Kurs składa się z 320 godzin ogółem i obejmuje pogłębienie następujących działań:

zajęcia praktyczne

Urządzenia i technologie Składnik Ciasto:

  • Mleko, produkty mleczne
  • krem
  • jogurt
  • masło
  • burroli
  • cukier
  • czekolada
  • zagęszczacze
  • drożdże
  • dodatki do żywności
  • jajka
  • mąki i skrobie

Podstawy ciasto:

  • ciasta i ciasto
  • ciasto francuskie
  • masy zamontowany
  • biszkopt
  • herbatnik
  • beza
  • ciasto parzone
  • daquoise
  • frangipane
  • semifreddo oparciu
  • masy zamontowany
  • kwaśne ciasta
  • chrupiące pralinki

Kremy:

  • wyroby cukiernicze
  • angielski
  • ganache
  • sosy
  • coulis
  • polewy
  • dżemy i marmolady

Czekolada Regionalne ciasta Ciasta HACCP słonego ciasta: Stosowanie zasad higieny dla Ochrony ciasta podstawowych produktów, półproduktów i gotowych produktów Organizacji Pracy:

  • Miejsce pracy
  • przygotowanie i wykańczania

Symulacja kompletnych przygotowań do warsztatów z prezentacją kupca.

wykłady

Środowisko ciasta:

  • laboratorium

Ciasto wyżywienie Chemia w cieście:

  • równoważenie
  • drożdży i drożdże

Prawidłowy odczyt i zapis receptury HACCP Bezpieczeństwa Żywności.. Ciągu 12 godzin z certyfikatem dla systemu HACCP oraz chorób przenoszonych drogą pokarmową i Reg Reg 852/04 178/02 Zgodnie z Delib. Reg 825 z 28/11/2009 Nutrition.:

  • Podstawowe zasady żywienia
  • nietolerancji i chorób związanych z żywnością

Świat pracy:

  • Napisz swoje Curriculum Vitae
  • Rozmowa kwalifikacyjna
  • Kontakt z firmami
  • integracja na rynku pracy.

siedzenie

Działania teoretyczne i praktyczne odbędzie się w naszej siedzibie przy Via Flaminia 575, 00191 Rzym.

Coquis siedzenie jest wyposażone w nowoczesne sale konferencyjne, najnowocześniejszych technologii i innowacji, flagowy Uniwersytetu. Klasy są zaprojektowane jak kuchni restauracji, z dużymi biurka pracy i kompletne z gorącymi i zimnymi linii.

Ta szkoła oferuje programy z:
  • Włoski
Czas trwania i cena
Ten kurs jest Na kampusie
Start Date
Data rozpoczęcia
Paźdz. 2018
Duration
Czas trwania
8 tygodnie
W pełnym wymiarze godzin
Price
Cena
3,950 EUR
Locations
Włochy - Rome, Lazio
Data rozpoczęcia : Paźdz. 2018
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą
Dates
Paźdz. 2018
Włochy - Rome, Lazio
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą