Le Cordon Bleu Szkoły Letniej

Le Cordon Bleu London

Opis programu

Przeczytaj oficjalny opis

Le Cordon Bleu Szkoły Letniej

Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu ma wiele różnych kursach gotowania dostępnych latem tego roku. Od klasy tylko kilka godzin oficjalnie akredytowane 6 tygodni kursy, powinieneś być w stanie znaleźć kurs gotowania, który Ci odpowiadają. Nasze kursy kulinarne są wspaniałym sposobem, aby dowiedzieć się więcej na temat podstawowych technik w kuchni, cukiernia lub wina w zajęciach rozrywkowych i nieformalnych.

Czy przygotowania do profesjonalnego gotowania kariery lub po prostu chcą studiować w okresie letnim na własnym interesie powinieneś być w stanie znaleźć program letni dla Ciebie.

Student

INTENSYWNY kuchnia i cukiernia ŚWIADECTWA

Intensywne Podstawowe kuchni

Warunek: brak Czas trwania: 6 tygodni Intensywny Podstawowe kuchni wprowadzenie do tradycyjnych francuskich technik kulinarnych. W tym pierwszym programie dowiesz się:

  • Klasyczne techniki gotowania, w tym umiejętności zawodowych, filetowania ryb, noży, wprowadzenie do prezentacji poszycia ...
  • Podstawowe sposoby gotowania i podstawowe preparaty kuchni
  • Wprowadzenie do wina i sera wiedzy
  • Bezpieczeństwo żywności i higiena w kuchni
  • Prywatne organizacja kuchnia i umiejętności zarządzania

Intensywne kuchni Intermediate

Wymagania: podstawowa Czas trwania kuchni Certyfikat 6 tygodni Wprowadzenie do klasycznych francuskich potraw regionalnych i europejskich technik kuchni, przez które można zastosować techniki wprowadzone w świadectwie poziomu podstawowego.

  • Mise en znaczenie Miejsce: zrozumienia, organizacji i produkcji
  • Kompleksowe badanie kuchni klasycznej i regionalnej kuchni francuskiej
  • Europejskie technik kulinarnych i kuchni
  • Zwiększona znajomość umiejętności zawodowych kuchni
  • Bardziej zaawansowana znajomość jedzenia i wina

Intensywne Podstawowe Pâtisserie

Warunek: brak Czas trwania: 6 tygodni Intensywny Podstawowe Pâtisserie jest zaprojektowany, aby dać studentom solidne podstawy, na których można budować swoje umiejętności cukiernia i wiedzy. Jako studenci rozwijać, uczą się przygotować szeroki wybór deserów i wypieków poprzez praktyczne sesje i pokazy. Ten ekscytujący kurs wprowadza różne koncepcje, właściwości i zastosowania cukiernia, które są niezbędne do pracy w przemyśle.

  • Ciasto francuskie Techniki klasyczne
  • Zarządzanie Kuchnia 1
  • Wdrażanie procedur zdrowia, bezpieczeństwa i higieny pracy
Student

Intensywne Intermediate Pâtisserie

Wymagania: Podstawowe Pâtisserie Certyfikat Czas trwania: 6 tygodni, w czasie intensywnej Pośredniczącej cukiernia rozpoczęciem opanować podstawowe techniki, takie jak dokonanie gąbki Genoise, a biegłości pozwala bardziej skupić się na dekoracji. Zostanie także wprowadzona do rzeźbienia cukru i czekolady bardziej zaawansowanej pracy, rozwój umiejętności, takich jak rurociągi i odlewania czekolady i przygotowując desery restauracji stylu. Pod okiem naszych kucharzy, jesteś w stanie rozwijać podstawowe umiejętności artystyczne.

  • Ciastka Wiedenskie i francuski Chleb Making
  • Techniki dekoracje w czekoladzie
  • Złożone Entremets i Gateaux Produkcja
  • Zarządzanie 2 kuchni
  • Wdrożenie procedur zdrowie, bezpieczeństwo i higiena

LATO ESSENTIALS

Warunek: brak Czas trwania: 3 tygodnie Lato Essentials jest przeznaczony dla kucharzy domowych i entuzjastów żywności, którzy chcą nauczyć się praktycznych umiejętności i zdobyć zaufanie w kuchni. W naszych intensywnych trzech kursów tygodniu gotowania, będzie trenował z mieszanką kluczowych technik i receptur opartych wokół tradycyjnych metod nauczania z Le Cordon Bleu, jak również klasycznej i współczesnej interpretacji. Lato Essentials został stworzony dla tych, którzy lubią dobre jedzenie i gotowanie, ale podlegają ograniczony czas do poprawy i uczenia się nowych technik.

  • Pokazy z Le Cordon Bleu kucharzy
  • Zajęcia praktyczne w stanie nauczania sztuki kuchnie z poszczególnych stacji
  • Interaktywne warsztaty na kanapki, przystawki i desery
  • Ekspert wykład i degustacja sera
  • Ekspert wykład i degustacja wina
  • Podróż do Smithfield na rynku - jeden z największych rynków w Europie mięsnych
  • Podróż rynek Billingsgate - największego brytyjskiego rynku ryb śródlądowych
  • Higieny żywności kwalifikacje do poziomu 2
  • Przygotowanie imprezy w formie bufetu, grupa z przedkładania zaświadczeń

KURSY 10 dni

Ciasto dekorowanie

Warunek: brak Czas trwania: 60 godzin Utworzony przez naszego słynnego zespołu cukiernia, oczywiście Ciasto dekorowanie to połączenie praktycznych sesji, pokazów i wykładów. Nasi profesjonalni szefowie kuchni nauczy szeroki zakres receptur, jak temperament czekoladę i daje przegląd na temat różnych technik zdobniczych.

Piekarnictwo

Warunek: brak Czas trwania: 60 godzin Zaprojektowane dla piekarza początkujący, będziesz uczył ręczne i mechaniczne techniki poprzez połączenie praktycznych sesji, pokazów i wykładów. Kurs ten ma na celu daje pełnego zrozumienia różnych ciast i powiązane yeasted metody produkcji.

Wine Essentials

Warunek: brak Czas trwania: 14 godzin w serii wieczorowym, będziesz miał okazję uczyć się od jednych z najlepszych specjalistów wina w tętniącej życiem, przyjaznej atmosferze, gdzie intelektualny, ale studenci są zachęcani do aktywnego udziału w dyskusjach.

4 dni i 5-dniowe kursy

Warunek: brak Czas trwania: 4 lub 5 dni Nasze kursy 4/5 dnia są idealne dla tych, którzy chcą zanurzyć się w kursach gotowania w samym sercu Londynu. Kursy zostały zaprojektowane zarówno dla miłośników kulinarnych i doświadczonych kucharzy, którzy chcą odświeżyć niektóre z ich umiejętności.

  • Kuchnia Technika - 4 dni. Dowiedz się podstawowych technik kuchni i ich zastosowanie do wielu potraw, poprawia pewność siebie i możliwości w domu.
  • Kuchnia Technika Essentials - 4 dni (wieczorem). To samo co powyżej, ale w godzinach wieczornych.
  • Cukiernia Technika Essentials - 4 dni (wieczorem). Kurs uczy podstawowych technik i metodologii okoliczne klasyczne ręcznie produkty cukiernicze.
  • Smak Azji - 4 lub 5 dni. Kurs uczy podstawowych technik i metodologii okoliczne klasyczne ręcznie produkty cukiernicze.
Student

1 dzień lub mniej KURSY

Warunek: brak Czas trwania: od 2,5 godziny do 1 dnia Oferujemy duży wybór krótkich kursów przeznaczonych specjalnie dla entuzjastów kucharzy domowych, którzy chcą poznać nowe techniki i poprawić swoje umiejętności gotowania. Wszystkie kursy z reguły koncentrują się na konkretnych umiejętności lub kuchni. Oni są wspaniałym sposobem, aby dowiedzieć się więcej na temat kuchni i cukiernia w zajęciach rozrywkowych i nieformalnych.

Mamy następujący zakres kursów:

  • Kursy 1-dzień. Pod przewodnictwem Le Cordon Bleu szef kuchni, będziesz pracować na własną stację i nauczyć się nowych technik w zabawy, zajęcia nieformalne i praktyczne.
  • 2,5 godziny warsztatów. Będziesz pracować na własne stacji i kierować naszego mistrza kucharza. W całym warsztacie, zdobędziesz nową wiedzę kulinarną i doskonalić nową technikę.
  • 2,5 godziny Demonstracje .sit, odpocząć i niech kucharze czy gotowania na Ciebie w naszych demonstracjach. Śledź nasz mistrz Chefs, jak mówią Cię przez temat każdej sesji.
Ta szkoła oferuje programy z:
  • Język angielski
Czas trwania i cena
Ten kurs jest Na kampusie
Start Date
Data rozpoczęcia
Sierp. 17, 2018
Wrześ. 27, 2018
Duration
Czas trwania
1 - 42 dni
W pełnym wymiarze godzin
Locations
Wielka Brytania - London, England
Data rozpoczęcia: Sierp. 17, 2018
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą
Data rozpoczęcia: Wrześ. 27, 2018
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą
Dates
Sierp. 17, 2018
Wielka Brytania - London, England
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą
Wrześ. 27, 2018
Wielka Brytania - London, England
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą