sztuki kulinarnej kursy - Search tutaj na kursy i kursy krótkich sztuki kulinarnej

Kursy sztuki kulinarnej.Znajdź kursy i krótkie kursy sztuki kulinarnej

sztuki kulinarnej

Programy sztuki kulinarnej zapewnić studentom możliwość nauki na przygotowanie potraw. Kursy te mogą być tak szerokie, jak chcesz je mieć, albo bardzo proste. .

Co to ​​jest kurs w Culinary Arts?

Studenci w programie sztuki kulinarnej uczą się przygotować jedzenie i dowiedzieć się o bezpieczeństwo żywności. Studenci uczą się, jak zrobić receptur, jak również w jaki sposób tworzyć własne.

Jakie są korzyści z uczestnictwie w kursie w Culinary Arts?

Program uczy się gotować, przygotowanie ich do pracy w różnych restauracjach. To może pomóc indywidualnie, aby przejść w swojej ścieżce kariery.

Ile to kosztuje, aby wziąć udział w kursie w Culinary Arts?

Koszt programu kulinarnego różni się znacznie, w stosunku do szkoły.Program może obejmować jeden do czterech lat szkolenia.

Jakie są wymagania na kurs w Culinary Arts?

Zapisy są oparte na indywidualnym 's. W niektórych przypadkach, mając maturę jest wszystko, co potrzebne 'ów. W innych przypadkach szkoła może przewidywać dodatkowe wymogi.

Jaki rodzaj kariery Poprawy można się spodziewać z kursu w Culinary Arts?

Profesjonalne kuchnia drzwi będą otwarte dla studentów uzyskujących tego rodzaju wykształcenia.

Dlaczego Weź kurs online w Culinary Arts?

Kursy online może ułatwić studentowi uzyskać jego zakończeniu kursów szybciej. Pozwala to również studentów do kontynuowania pracy podczas pobierania przez nie nauki.

Gdzie na kurs w Culinary Arts?

Szkoły specjalistyczne są dostępne, jak również wiele szkół i uniwersytetów.

Jak aplikować na kurs sztuki kulinarnej?

Szukaj w programie i skontaktuj się z biurem wstępu szkoły swojego dziecka bezpośrednio poprzez wypełnienie poniższego formularza.

Czytaj więcej

Profesjonalne ciasto i słodycze

Culinary Institute Kul IN
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 2 miesięcy January 2019 Chorwacja Sisak

Ten intensywny dwumiesięczny kurs nowoczesnego cukiernictwa i słodyczy ma na celu zapewnienie uczniom solidnych podstaw i zaawansowanych technik dla początkujących cukierników. Małe klasy pozwalają naszym doświadczonym profesorom-szefom kuchni dać uczniom wiele uwagi i indywidualne opinie. Studenci spędzają 80% czasu w klasie, uzyskując praktyczne doświadczenie w kuchni. Kurs obejmuje produkty piekarnicze i cukiernicze, słodkie i słone wypieki, a także podstawowe włoskie i francuskie wypieki. Ponadto studenci są wprowadzani do parowania wina i zarządzania przedsiębiorstwem, i mogą wybrać praktykę w elitarnej restauracji, hotelu lub cukierni.

[+]

Szeroka gama produktów cukierniczych, które trafiły na rynek, stworzyła potrzebę badania słodyczy i deserów jako własnej jednostki w sztuce kulinarnej. Biorąc pod uwagę, że klasyczne techniki cukiernicze ewoluowały wraz z nowoczesną technologią, która obecnie kształtuje świat gastronomii, ta słodka gałąź kulinarna oferuje obszerny materiał do nauki. Ze względu na rosnącą popularność i zapotrzebowanie na wyszkolonych specjalistów w tej dziedzinie, Culinary Institute Kul IN stworzył profesjonalny program cukierniczy do nowoczesnych słodyczy.

Odkryj swoją pasję do gastronomii dzięki sieci studenckiej Kul IN .

Inne informacje o kursie:Harmonogram lekcji: 5 godzin dziennie, od poniedziałku do piątkuJęzyk: chorwacki i / lub angielskiMateriały do ​​nauki i czytania (cyfrowe): dostarczone przez Kul INMundury: dostarczone przez Kul IN... [-]

Kurs: Diplôme de Cuisine

Le Cordon Bleu Istanbul
Stacjonarne 33 tygodnie Otwarta rekrutacja Turcja Istanbul

Bardzo doceniony program Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu został zaprojektowany, aby pomóc ci opanować niezbędne umiejętności, aby stworzyć dania kuchni finalnej poprzez połączenie praktycznych sesji, pokazów i lekcji teorii. Uczniowie poznają wszystkie profesjonalne techniki wymagane do rozwoju z wieloma ekscytującymi możliwościami kariery i będą nauczani przez nasz zespół klasycznie wyszkolonych kuchmistrzów, z których wszyscy mają doświadczenie w pracy na wysokich stanowiskach w najlepszych kuchniach na świecie iw restauracjach z gwiazdkami Michelin. [+]

Przegląd

Le Cordon Bleu cieszą się uznaniem Diplôme

Program de cuisine ma na celu pomóc w opanowaniu umiejętności niezbędnych do tworzenia dań kuchni finałowej poprzez połączenie praktycznych sesji, pokazów i lekcji teorii. Uczniowie poznają wszystkie profesjonalne techniki wymagane do rozwoju z wieloma ekscytującymi możliwościami kariery i będą nauczani przez nasz zespół klasycznie wyszkolonych kuchmistrzów, z których wszyscy mają doświadczenie w pracy na wysokich stanowiskach w najlepszych kuchniach na świecie iw restauracjach z gwiazdkami Michelin.

Uczniowie, którzy ukończyli poziom podstawowy, średniozaawansowany i wyższy, z których każdy trwa 6 godzin dziennie, 3 dni w tygodniu i łącznie 180 godzin, otrzymują dyplom "Diplôme de Cuisine".... [-]


Profesjonalne kursy szefa kuchni

Bangkok Thai Cooking Academy
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu 1 - 8 tygodnie Otwarta rekrutacja Tajlandia Bangkok + 1 więcej

Oferujemy programy szkoleniowe w języku angielskim dla początkujących i doświadczonych profesjonalistów kulinarnych. Możemy zabrać cię z miejsca, w którym teraz jesteś, do wyższych poziomów umiejętności kulinarnych. [+]

Międzynarodowe programy szkolenia kulinarnego

"Naucz się gotować jak tajski szef kuchni"

Oferujemy programy szkoleniowe w języku angielskim dla początkujących i doświadczonych profesjonalistów kulinarnych. Możemy zabrać cię z miejsca, w którym teraz jesteś, do wyższych poziomów umiejętności kulinarnych.

Szkoła Kulinarna

Szkolenia dla szefów kuchni jachtowych, nowych restauracji i tych, którzy chcą nauczyć się gotować tajski jak tajski.

Nasza Akademia

Nasze profesjonalne sale szkoleniowe są nowe i w pełni klimatyzowane. Każdy student kuchni ma własną stację treningową wraz z frytownicami, granitową strefą przygotowywania posiłków, zlewem i kącikiem do jedzenia. Na czele szkolenia znajduje się stanowisko instruktorskie, w którym wszystkie przepisy są najpierw przygotowywane i demonstrowane przez instruktora kuchni.... [-]


Krótki kurs gotowania dla zdrowia we Francji: od pola do talerza

UniLaSalle
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 4 - 8 tygodnie May 2019 Francja Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 więcej

Krótki kurs gotowania dla Zdrowia we Francji: od pola do Plate [+]

Krótki kurs gotowania dla Zdrowia we Francji: od pola do Plate Cele

Uczestniczyć w intensywnym, interdyscyplinarny program, który łączy w sobie sztukę kulinarną, nauk medycznych i praktyki zawodowej podczas odkrywania francuskiej zrównoważonej produkcji żywności.

Zdobycie praktycznej, międzynarodowe doświadczenie podczas zarabiania kredytów College. Zanurz się w kulturze francuskiej.

Daty

Od programu Campus: 17 maja - 16 czerwca 2017 Internship Program: 19 czerwca - 19 lipca 2017

Warunki przyjęcia na studia

Juniorzy, seniorzy, studenci Magister Nauk Przyrodniczych, rolnictwa, żywności, żywienia, zdrowie publiczne, dietetyka itp z akredytowanych instytucji.... [-]


Włoski kurs gotowania

Accademia Leonardo Salerno
Stacjonarne March 2019 Włochy Salerno

Accademia Leonardo uruchomiła projekt o nazwie Cucina di Classe. Projekt obejmuje kurs z lekcjami języka włoskiego, które odbywają się rano, a następnie lekcje gotowania prowadzone przez szefów kuchni, którzy mają krajowe i międzynarodowe doświadczenie. [+]

Kurs Cucina di Classe

Accademia Leonardo uruchomiła projekt o nazwie Cucina di Classe. Projekt obejmuje kurs z lekcjami języka włoskiego, które odbywają się rano, a następnie lekcje gotowania prowadzone przez szefów kuchni, którzy mają krajowe i międzynarodowe doświadczenie./>

Kurs odbywa się od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 14:30 i jest podzielony na dwie części: od 9:00 do 11:00 będziesz uczestniczyć w kursie języka włoskiego w Accademia Leonardo, który skupi się na słownictwie używanym w kuchni .

Jest 15-minutowa przerwa, wtedy lekcje gotowania odbędą się w Accademia od 11:15 do 14:15

Kuchnia Leonarda. Podczas kursu gotowania uczniowie będą mieli okazję poznać podstawowe techniki włoskiej kuchni.... [-]


Kurs języka włoskiego gotowania

In Florence Academy
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu 1 - 20 tygodnie Otwarta rekrutacja Włochy Florence + 1 więcej

Włoski Kurs gotowania koncentruje się w szczególności na toskańskiej kuchni i na końcu każdej lekcji znajduje się degustacji. [+]

Italian Cooking - Kurs podstawowy

Test Podstawowy kurs języka włoskiego gotowania polega na przygotowaniu kompletnego włoskim menu (2 Typowe naczynia włoski + 1 deser). Włoski Kurs gotowania koncentruje się w szczególności na Kuchnia toskańska a na końcu każdej lekcji jest degustacji.

Podstawowe cechy przedmiotu: Lekcje (tygodniowo): 5 praktycznych lekcji w tygodniu (dwie sesje gotowania, w każdy wtorek i czwartek po południu) 1 lekcja = 50 minut Poziomy wejściowe: 0-9 Czas trwania: od 1 do 12 tygodni Dostępne również w języku angielskim. Cena kursu (tygodniowo): 70 EUR Zapisy Opłata: Nie Wpisowe będzie opłata, jeśli uczeń nie zapisze się na kurs języka włoskiego. Jeżeli student zapisze się na ten kurs, nie biorąc kurs językowy będzie € 15 bezzwrotna opłata wpisowa. Ten € 15 Opłatę należy uiścić tylko raz student powinien zapisać się na więcej niż jednego dodatkowego przedmiotu (tj rejestruje w Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italian Cooking - profesjonalny kurs ... [-]

SZKOŁA KULINARNA PAN-ASIAN

Thai Chef School
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 7 tygodnie June 2019 Tajlandia Bangkok

Dla tych, którzy chcą nauczyć się podstawowych umiejętności kulinarnych i najpopularniejszych potraw tajskich, chińskich i japońskich. [+]

Profesjonalny - intensywny - autentyczny

Akredytacja tajskiego Ministerstwa Edukacji

Dla tych, którzy chcą nauczyć się podstawowych umiejętności kulinarnych i najpopularniejszych potraw tajskich, chińskich i japońskich.

STAŻE

Ten intensywny siedmiotygodniowy program szkoleniowy ma na celu zapoznanie zarówno Tajlandczyków, jak i studentów zagranicznych z podstawowymi umiejętnościami kulinarnymi oraz nauczenie studentów najpopularniejszych potraw tajskich, chińskich i japońskich. Ten kurs jest nauczany głównie w języku angielskim. Po ukończeniu studiów studenci mogą pracować jako stażyści w ośrodku / hotelu przez okres do 3 miesięcy. To płatny staż. Praktyki nie są obowiązkowe. Pomoc w zakresie pośrednictwa pracy jest bezpłatna dla studentów, którzy ukończyli ten kurs. Lekcje są niewielkie, a wiele osobistej uwagi jest dostępnych.... [-]


Kurs: Gotowanie komercyjne plus Outsourcing

Culinary Tech Center
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu 6 - 9 miesięcy Otwarta rekrutacja Stany Zjednoczone New York White Plains + 2 więcej

W Culinary Tech Center przygotowujemy studentów do nagradzania kariery w sztuce kulinarnej. Łącząc komercyjną teorię gotowania z praktycznym szkoleniem w standardowych kuchniach, jesteśmy w stanie pomóc przyszłemu profesjonalnemu kucharzowi uczyć się umiejętności potrzebnych do konkurowania o zatrudnienie na poziomie podstawowym w branży kulinarnej. [+]

Przegląd

W Culinary Tech Center przygotowujemy studentów do nagradzania kariery w sztuce kulinarnej. Łącząc komercyjną teorię gotowania z praktycznym szkoleniem w standardowych kuchniach, jesteśmy w stanie pomóc przyszłemu profesjonalnemu kucharzowi uczyć się umiejętności potrzebnych do konkurowania o zatrudnienie na poziomie podstawowym w branży kulinarnej.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 godzin

Koncentrując się na praktycznym uczeniu się, program Commercial Cooking Plus Externship podkreśla praktyczną stronę komercyjnego przygotowywania żywności. Absolwenci tego programu są dobrze przygotowani do kariery w restauracjach, firmach i innych działach gastronomicznych oraz na stanowiskach klasy podstawowej, w tym kucharz przygotowujący, kucharz liniowy lub ogrodnik. Wymagane kursy dla programu Commercial Cooking Plus Externship są następujące:... [-]


Artisan Pasta Program na 1 tydzień

Manuelina Culinary
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 1 tydzień April 2019 Włochy Brescia

Pasta stała się powtarzającym się elementem menu restauracji na całym świecie, niezależnie od orientacji restauracji. Dla konsumenta makaron jest zdrowym i smacznym dodatkiem do menu, a dla szefów kuchni oznacza znaczne zyski i danie, które nie ma ograniczeń, co czyni go zawsze łatwym i elastycznym. Każdy dzień oferuje pełne praktyczne lekcje, podczas których uczniowie poznają regionalizm, zrozumieją, skąd pochodzi makaron, i dlatego mogą wybrać odpowiednie przyprawy i sosy do każdego używanego makaronu. [+]

Omówienie programu

Pasta stała się powtarzającym się elementem menu restauracji na całym świecie, niezależnie od orientacji restauracji. Dla konsumenta makaron jest zdrowym i smacznym dodatkiem do menu, a dla szefów kuchni oznacza znaczne zyski i danie, które nie ma ograniczeń, co czyni go zawsze łatwym i elastycznym. Każdy dzień oferuje pełne praktyczne lekcje, podczas których uczniowie poznają regionalizm, zrozumieją, skąd pochodzi makaron, i dlatego mogą wybrać odpowiednie przyprawy i sosy do każdego używanego makaronu. Kurs obejmuje wszystkie charakterystyczne preparaty: suszony makaron, nadziewany świeży makaron, gnocchi, ryż i risotto. Wszystkie dania zostaną zaproponowane poprzez porównanie tradycyjnej wersji przepisu z twórczą reinterpretacją Szefa Kuchni, aby były jeszcze smaczniejsze i przyjemniejsze pod względem estetycznym. W tym tygodniu odbędzie się kolorowy bufet jednego z najcenniejszych włoskich dań w menu.... [-]


Francuska piekarnia Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 2 miesięcy May 2019 Francja Yssingeaux

Intensywny 2-miesięczny program do nauki podstawowych technik i sekretów tradycyjnego francuskiego chleba i viennoiseries. [+]

Opanuj podstawy tradycyjnej francuskiej sztuki piekarniczej poprzez dwumiesięczne intensywne szkolenie zawodowe. Od przygotowania zwykłych, tradycyjnych lub specjalnych pieczywa po tworzenie spienionych lub pekińskich viennoiseries nauczysz się podstawowych technik profesjonalistów. Ukończ swoje szkolenie z miesięcznym stażem opcjonalnym we francuskim zakładzie, aby zastosować swoją wiedzę w prawdziwym środowisku. Skorzystaj z uznanych na całym świecie metod nauczania w małych grupach i wysokiej jakości ćwiczeń, aby zoptymalizować nauczanie, uzyskać wydajną naukę i zapewnić spersonalizowaną obserwację.

RODZAJ KLASY • 85% rąk do pracy • 15% teorii

MODUŁY • Pieczywo i viennoiseries (tradycyjne, regionalne, specjalne i przyozdobione pieczywo i viennoiseries) • Regionalne ciasta i desery • Przekąski i produkty spożywcze • Pieczywo w stylu Meilleur Ouvrier de France • Przygotowanie w formie bufetu i egzamin końcowy... [-]


Kurs na pizzę

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 12 tygodnie April 2019 Włochy Turin

Teoretyczne i praktyczne lekcje na temat pizzy: doskonałość składników, ciast, drożdży, różnych rodzajów pizzy, z możliwością treningu w pizzeriach na średnim poziomie. [+]

Kurs na pizzę

Teoretyczne i praktyczne lekcje na temat pizzy: doskonałość składników, ciast, drożdży, różnych rodzajów pizzy, z możliwością treningu w pizzeriach na średnim poziomie.

ICIF opracowało, we współpracy z Akademią Producentów Pizz, nowy kurs szkoleniowy: Kurs na pizzę. 4-tygodniowy kurs szkoleniowy podzielony na 3 tygodnie szkolenia koncentrującego się na pizzy z nauczycielami Mistrzowie Producenci pizzy wysłanego przez twórców Akademii Pizzy, a także ostatni tydzień szkolenia na temat ciasta z profesjonalistami Cukierników zamówionych przez ICIF . Program szkoleniowy umożliwia podjęcie zintegrowanego podejścia między teorią a umiejętnościami praktycznymi - zawodu uznawanego za zjawisko powszechne, kulturowe i społeczne, typowo włoskie, o stałym wzroście zarówno we Włoszech, jak i za granicą. Kurs odbywa się w języku włoskim, a nauczyciele są obsługiwani przez tłumacza w języku angielskim.... [-]


Profesjonalny program wykończeniowy

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 3 miesięcy July 2019 Zjednoczone Emiraty Arabskie Dubai

Professional Finishing Program to 3-miesięczny program przeznaczony dla studentów, którzy ukończyli program Professional Kitchen lub równoważny program z innej szkoły kulinarnej. [+]

Profesjonalny program wykończeniowy

Professional Finishing Program to 3-miesięczny program przeznaczony dla studentów, którzy ukończyli program Professional Kitchen lub równoważny program z innej szkoły kulinarnej. Dla wnioskodawców, którzy zakwalifikowali się w innej szkole, SCAFA przeprowadzi praktyczną ocenę w celu oceny ich kwalifikowalności do programu wykończenia zawodowego.

Po pomyślnym ukończeniu programu studenci otrzymują Dyplom III stopnia z City and Guilds w Londynie oraz certyfikat potwierdzony przez KHDA (Govt of Dubai)Najważniejsze cechy programu to:

• Ten program przygotowuje studentów do lepszych aspektów sztuki kulinarnej i prowadzenia restauracji.... [-]


Wyśmienite, krótkie kursy

Le Cordon Bleu Ottawa
Stacjonarne Otwarta rekrutacja Kanada Ottawa

Od ponad wieku Le Cordon Bleu umożliwił aspirującym profesjonalistom kulinarnym, aby zmienić ich ambicje w rzeczywistość. Choć wielu studentów Le Cordon Bleu ma już jakieś [+]

Krótkie kursy dla smakoszy

Od ponad wieku Le Cordon Bleu umożliwił aspirującym profesjonalistom kulinarnym, aby zmienić ich ambicje w rzeczywistość. Choć wielu studentów Le Cordon Bleu ma już pewne doświadczenie kulinarne, duża liczba pochodzi z różnych dyscyplin akademickich i zawodowych . Niektórzy chcą rozpocząć nową karierę, a inni chcą łączyć swoje zainteresowania lub przyspieszyć swoją obecną okupację. Nasi studenci dążą do udanej kariery w szerokim zakresie dziedzin, w tym w restauracjach, gastronomii, restauracji i hotelarstwie, dziennikarstwie, konsultingu, gastronomii, stylizacji żywności i edukacji.

Kilka naszych nadchodzących kursów to: Gastronomia molekularna - zaawansowane techniki kulinarne Pierwsza demonstracja: poniedziałek, 14 sierpnia 2017 | 17: 00-19: 00 Druga demonstracja: poniedziałek, 2 października 2017 r. | 17: 00-19: 00 Obserwuj, jak nasi szefowie kuchni demonstrują najnowsze trendy w gastronomii molekularnej! Demonstracja z pewnością pobudzi Twoją kreatywność w kuchni przy użyciu najnowszych zaawansowanych technik. Tour De France - Kuchnia poniedziałek, 18 września 2017 r. Do czwartku, 21 września 2017 r. | 12:00 - 15:00 Francja ma swoją reputację jako cel doskonałej kuchni bez powodu! Francuskie gotowanie ewoluowało w długiej historii kraju, z każdym regionem posiadającym własną odrębną żywność i unikalne składniki. Istnieje 12 głównych regionów Francji, jeśli chodzi o kuchnię i każdy dzień kursu obejmie trzy. Nauczysz się klasycznych technik przez Le Cordon Bleu Chef, a następnie wejdziesz do praktycznej kuchni, aby przygotować wybrane menu podkreślające najlepsze francuskie potrawy. Smacznego! Wprowadzenie do podstawowych wyrobów cukierniczych i kuchni Poniedziałek, 25 września do czwartku, 28 września 2017 r. | 12:00 - 16:00 Przekonaj się, jak to jest studiować... [-]


Oczywiście w gastronomii i gotowania (oczywiście kulinarnej)

International Career Institute
Online W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu Otwarta rekrutacja Wielka Brytania London

wyżywienie i gotowania oczywiście ICI okazuje swoją pasję do bardzo satysfakcjonującego zawodu! Wiele osób wliczone jedzenie w regularnych działaniach czy budowania więzi osobiste lub zawodowe. [+]

ICI wyżywienie i oczywiście gotowania Okazuje swoją pasję do bardzo satysfakcjonującego zawodu! Wiele osób wliczone jedzenie w regularnych działaniach czy budowania więzi osobiste lub zawodowe. Dodatkowo, trzeba mieć jedzenie pokrywane przez specjalistę jest koniecznością w wielu okazjach. Dlatego też, zawsze będzie miejsca dla wykwalifikowanego eksperta kulinarnego jak ty!

Zarys przedmiotu Gastronomia - Identyfikacja i przygotować mięso Gastronomia - Plan i przygotować jedzenie dla Bufety Gastronomia - Przygotowanie i gotować drób i dziczyzna Gastronomia - Przygotowanie i gotować owoce morza Gastronomia - Przygotowanie przekąski i sałatki Gastronomia - Przygotowanie gorących i zimnych deserów Gastronomia - Przygotowanie ciasta, ciastka i wyroby drożdżowe Gastronomia - Przygotuj kanapki Gastronomia - Przygotowanie zupy Gastronomia - Przygotuj Zapasy i sosy Gastronomia - Przygotować warzywa, jaja i mącznych Naczynia Catering praktyki biznesowe Catering Zatrudnienie Human Żywności i Żywienia Kitchen & Food Zarządzania Planowanie menu napoje Zakres i charakter usług gastronomicznych Perspektywy rozwoju kariery ... [-]

Kurs doskonalenia technik kulinarnych

Basque Culinary Center
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 5 tygodnie May 2019 Hiszpania San Sebastián

Czy studiowałeś gotowanie i czujesz, że wciąż masz wiele do nauczenia? Czy masz długoletnie doświadczenie jako szef kuchni, ale nigdy nie zostałeś formalnie przeszkolony? Podczas pięciu tygodni intensywnego treningu uczniowie, prowadzeni przez tutorów Baskijskiego Centrum Kulinarnego, udoskonalą swoje techniki kulinarne; podróż przez wszystkie techniki obsługi i konserwacji, proces gotowania, cukiernia i wprowadzenie do trendów awangardy, dzięki którym umocnisz swoją wiedzę i zdobędziesz nowe umiejętności przygotowywania i prezentacji potraw. [+]

Czy studiowałeś gotowanie i czujesz, że wciąż masz wiele do nauczenia? Czy masz długoletnie doświadczenie jako szef kuchni, ale nigdy nie zostałeś formalnie przeszkolony?

Podczas pięciu tygodni intensywnego treningu uczniowie, prowadzeni przez tutorów Baskijskiego Centrum Kulinarnego, udoskonalą swoje techniki kulinarne; podróż przez wszystkie techniki obsługi i konserwacji, proces gotowania, cukiernia i wprowadzenie do trendów awangardy, dzięki którym umocnisz swoją wiedzę i zdobędziesz nowe umiejętności przygotowywania i prezentacji potraw.

Program

Ten program specjalizacji jest skierowany do profesjonalistów z branży, z formalnym szkoleniem i / lub wcześniejszym doświadczeniem zawodowym w tej dziedzinie.... [-]