sztuki kulinarnej kursy - Search tutaj na kursy i kursy krótkich sztuki kulinarnej

Kursy sztuki kulinarnej.Znajdź kursy i krótkie kursy sztuki kulinarnej

sztuki kulinarnej

Programy sztuki kulinarnej zapewnić studentom możliwość nauki na przygotowanie potraw. Kursy te mogą być tak szerokie, jak chcesz je mieć, albo bardzo proste. .

Co to ​​jest kurs w Culinary Arts?

Studenci w programie sztuki kulinarnej uczą się przygotować jedzenie i dowiedzieć się o bezpieczeństwo żywności. Studenci uczą się, jak zrobić receptur, jak również w jaki sposób tworzyć własne.

Jakie są korzyści z uczestnictwie w kursie w Culinary Arts?

Program uczy się gotować, przygotowanie ich do pracy w różnych restauracjach. To może pomóc indywidualnie, aby przejść w swojej ścieżce kariery.

Ile to kosztuje, aby wziąć udział w kursie w Culinary Arts?

Koszt programu kulinarnego różni się znacznie, w stosunku do szkoły.Program może obejmować jeden do czterech lat szkolenia.

Jakie są wymagania na kurs w Culinary Arts?

Zapisy są oparte na indywidualnym 's. W niektórych przypadkach, mając maturę jest wszystko, co potrzebne 'ów. W innych przypadkach szkoła może przewidywać dodatkowe wymogi.

Jaki rodzaj kariery Poprawy można się spodziewać z kursu w Culinary Arts?

Profesjonalne kuchnia drzwi będą otwarte dla studentów uzyskujących tego rodzaju wykształcenia.

Dlaczego Weź kurs online w Culinary Arts?

Kursy online może ułatwić studentowi uzyskać jego zakończeniu kursów szybciej. Pozwala to również studentów do kontynuowania pracy podczas pobierania przez nie nauki.

Gdzie na kurs w Culinary Arts?

Szkoły specjalistyczne są dostępne, jak również wiele szkół i uniwersytetów.

Jak aplikować na kurs sztuki kulinarnej?

Szukaj w programie i skontaktuj się z biurem wstępu szkoły swojego dziecka bezpośrednio poprzez wypełnienie poniższego formularza.

Czytaj więcej

Profesjonalne ciasto i słodycze

Culinary Institute Kul IN
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 2 miesięcy March 2019 Chorwacja Sisak

Ten intensywny dwumiesięczny kurs nowoczesnego cukiernictwa i słodyczy ma na celu zapewnienie uczniom solidnych podstaw i zaawansowanych technik dla początkujących cukierników. Małe klasy pozwalają naszym doświadczonym profesorom-szefom kuchni dać uczniom wiele uwagi i indywidualne opinie. Studenci spędzają 80% czasu w klasie, uzyskując praktyczne doświadczenie w kuchni. Kurs obejmuje produkty piekarnicze i cukiernicze, słodkie i słone wypieki, a także podstawowe włoskie i francuskie wypieki. Ponadto studenci są wprowadzani do parowania wina i zarządzania przedsiębiorstwem, i mogą wybrać praktykę w elitarnej restauracji, hotelu lub cukierni.

[+]

Szeroka gama produktów cukierniczych, które trafiły na rynek, stworzyła potrzebę badania słodyczy i deserów jako własnej jednostki w sztuce kulinarnej. Biorąc pod uwagę, że klasyczne techniki cukiernicze ewoluowały wraz z nowoczesną technologią, która obecnie kształtuje świat gastronomii, ta słodka gałąź kulinarna oferuje obszerny materiał do nauki. Ze względu na rosnącą popularność i zapotrzebowanie na wyszkolonych specjalistów w tej dziedzinie, Culinary Institute Kul IN stworzył profesjonalny program cukierniczy do nowoczesnych słodyczy.

Odkryj swoją pasję do gastronomii dzięki sieci studenckiej Kul IN .

Inne informacje o kursie:Harmonogram lekcji: 5 godzin dziennie, od poniedziałku do piątkuJęzyk: chorwacki i / lub angielskiMateriały do ​​nauki i czytania (cyfrowe): dostarczone przez Kul INMundury: dostarczone przez Kul IN... [-]

Profesjonalne kursy szefa kuchni

Bangkok Thai Cooking Academy
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu 1 - 8 tygodnie Otwarta rekrutacja Tajlandia Bangkok + 1 więcej

Oferujemy programy szkoleniowe w języku angielskim dla początkujących i doświadczonych profesjonalistów kulinarnych. Możemy zabrać cię z miejsca, w którym teraz jesteś, do wyższych poziomów umiejętności kulinarnych. [+]

Międzynarodowe programy szkolenia kulinarnego

"Naucz się gotować jak tajski szef kuchni"

Oferujemy programy szkoleniowe w języku angielskim dla początkujących i doświadczonych profesjonalistów kulinarnych. Możemy zabrać cię z miejsca, w którym teraz jesteś, do wyższych poziomów umiejętności kulinarnych.

Szkoła Kulinarna

Szkolenia dla szefów kuchni jachtowych, nowych restauracji i tych, którzy chcą nauczyć się gotować tajski jak tajski.

Nasza Akademia

Nasze profesjonalne sale szkoleniowe są nowe i w pełni klimatyzowane. Każdy student kuchni ma własną stację treningową wraz z frytownicami, granitową strefą przygotowywania posiłków, zlewem i kącikiem do jedzenia. Na czele szkolenia znajduje się stanowisko instruktorskie, w którym wszystkie przepisy są najpierw przygotowywane i demonstrowane przez instruktora kuchni.... [-]


Ciasto francuskie

Ecole Ritz Escoffier
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 3 dni March 2019 Francja Paris

Programy szkoleniowe na poziomie zaawansowanym przeznaczone dla uznanych specjalistów z branży piekarniczej i cukierniczej. [+]

Programy szkoleniowe na poziomie zaawansowanym przeznaczone dla uznanych specjalistów z branży piekarniczej i cukierniczej.

Czas trwania: 3 dniLiczba godzin: 21 godzinStawka: 1,500 € (z VAT)

Certyfikat jest przyznawany stażyście na końcu każdego programu szkoleniowego.

Sesje będą odbywać się pod warunkiem, że zarejestrowanych jest co najmniej 4 studentów.

Regionalne francuskie specjały i viennoiseries

Szansa na udaną podróż po Francji i odkrywanie sekretów tworzenia doskonałych viennoiserów

Cele kursuOdkryj i przygotuj regionalne specjały z całej FrancjiOpanuj zagniatanie, składanie, kształtowanie i pieczenie chlebaZrozum proces fermentacjiW programieKlasyczne i nowoczesne regionalne specjałyViennoiseries, klasyczny i luksusowy stylPrzenośne ciasta i ciastka... [-]

Krótki kurs gotowania dla zdrowia we Francji: od pola do talerza

UniLaSalle
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 4 - 8 tygodnie May 2019 Francja Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 więcej

Krótki kurs gotowania dla Zdrowia we Francji: od pola do Plate [+]

Krótki kurs gotowania dla Zdrowia we Francji: od pola do Plate Cele

Uczestniczyć w intensywnym, interdyscyplinarny program, który łączy w sobie sztukę kulinarną, nauk medycznych i praktyki zawodowej podczas odkrywania francuskiej zrównoważonej produkcji żywności.

Zdobycie praktycznej, międzynarodowe doświadczenie podczas zarabiania kredytów College. Zanurz się w kulturze francuskiej.

Daty

Od programu Campus: 17 maja - 16 czerwca 2017 Internship Program: 19 czerwca - 19 lipca 2017

Warunki przyjęcia na studia

Juniorzy, seniorzy, studenci Magister Nauk Przyrodniczych, rolnictwa, żywności, żywienia, zdrowie publiczne, dietetyka itp z akredytowanych instytucji.... [-]


French Pastry Campus

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 2 miesięcy March 2019 Francja Yssingeaux

Czy zawsze chciałeś poznać sekrety francuskiego ciasta? Ducasse Education daje ci możliwość wzięcia intensywnego 2-miesięcznego programu, aby nauczyć się wszystkich podstawowych technik francuskiego cukiernictwa. [+]

Odkryj i poznaj podstawy tradycyjnego francuskiego cukiernictwa poprzez dwumiesięczne intensywne szkolenie zawodowe. Od przygotowania podstawowych ciast i kremów po tworzenie deserów nauczysz się podstawowych technik zawodowych. Ukończ swoje szkolenie z miesięcznym stażem opcjonalnym we francuskim zakładzie, aby zastosować swoją wiedzę w prawdziwym środowisku. Skorzystaj z uznanych na całym świecie metod nauczania w małych grupach i wysokiej jakości ćwiczeń, aby zoptymalizować nauczanie, uzyskać wydajną naukę i zapewnić spersonalizowaną obserwację.

RODZAJ KLASY • 90% rąk do pracy • 10% teorii

MODUŁY • Podstawowe ciasta, tarty i tartlets • Ciasto parzone • Ciasto francuskie • Urodzinowe ciasta na ciasta • Pieczywo i viennoiseries • Czekolada • Nowoczesne entremety • Przygotowanie w formie bufetu i egzamin końcowy... [-]


Włoski kurs gotowania

Accademia Leonardo Salerno
Stacjonarne March 2019 Włochy Salerno

Accademia Leonardo uruchomiła projekt o nazwie Cucina di Classe. Projekt obejmuje kurs z lekcjami języka włoskiego, które odbywają się rano, a następnie lekcje gotowania prowadzone przez szefów kuchni, którzy mają krajowe i międzynarodowe doświadczenie. [+]

Kurs Cucina di Classe

Accademia Leonardo uruchomiła projekt o nazwie Cucina di Classe. Projekt obejmuje kurs z lekcjami języka włoskiego, które odbywają się rano, a następnie lekcje gotowania prowadzone przez szefów kuchni, którzy mają krajowe i międzynarodowe doświadczenie./>

Kurs odbywa się od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 14:30 i jest podzielony na dwie części: od 9:00 do 11:00 będziesz uczestniczyć w kursie języka włoskiego w Accademia Leonardo, który skupi się na słownictwie używanym w kuchni .

Jest 15-minutowa przerwa, wtedy lekcje gotowania odbędą się w Accademia od 11:15 do 14:15

Kuchnia Leonarda. Podczas kursu gotowania uczniowie będą mieli okazję poznać podstawowe techniki włoskiej kuchni.... [-]


SZKOŁA KULINARNA PAN-ASIAN

Thai Chef School
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 7 tygodnie June 2019 Tajlandia Bangkok

Dla tych, którzy chcą nauczyć się podstawowych umiejętności kulinarnych i najpopularniejszych potraw tajskich, chińskich i japońskich. [+]

Profesjonalny - intensywny - autentyczny

Akredytacja tajskiego Ministerstwa Edukacji

Dla tych, którzy chcą nauczyć się podstawowych umiejętności kulinarnych i najpopularniejszych potraw tajskich, chińskich i japońskich.

STAŻE

Ten intensywny siedmiotygodniowy program szkoleniowy ma na celu zapoznanie zarówno Tajlandczyków, jak i studentów zagranicznych z podstawowymi umiejętnościami kulinarnymi oraz nauczenie studentów najpopularniejszych potraw tajskich, chińskich i japońskich. Ten kurs jest nauczany głównie w języku angielskim. Po ukończeniu studiów studenci mogą pracować jako stażyści w ośrodku / hotelu przez okres do 3 miesięcy. To płatny staż. Praktyki nie są obowiązkowe. Pomoc w zakresie pośrednictwa pracy jest bezpłatna dla studentów, którzy ukończyli ten kurs. Lekcje są niewielkie, a wiele osobistej uwagi jest dostępnych.... [-]


Kurs: Gotowanie komercyjne plus Outsourcing

Culinary Tech Center
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu 6 - 9 miesięcy Otwarta rekrutacja Stany Zjednoczone New York White Plains + 2 więcej

W Culinary Tech Center przygotowujemy studentów do nagradzania kariery w sztuce kulinarnej. Łącząc komercyjną teorię gotowania z praktycznym szkoleniem w standardowych kuchniach, jesteśmy w stanie pomóc przyszłemu profesjonalnemu kucharzowi uczyć się umiejętności potrzebnych do konkurowania o zatrudnienie na poziomie podstawowym w branży kulinarnej. [+]

Przegląd

W Culinary Tech Center przygotowujemy studentów do nagradzania kariery w sztuce kulinarnej. Łącząc komercyjną teorię gotowania z praktycznym szkoleniem w standardowych kuchniach, jesteśmy w stanie pomóc przyszłemu profesjonalnemu kucharzowi uczyć się umiejętności potrzebnych do konkurowania o zatrudnienie na poziomie podstawowym w branży kulinarnej.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 godzin

Koncentrując się na praktycznym uczeniu się, program Commercial Cooking Plus Externship podkreśla praktyczną stronę komercyjnego przygotowywania żywności. Absolwenci tego programu są dobrze przygotowani do kariery w restauracjach, firmach i innych działach gastronomicznych oraz na stanowiskach klasy podstawowej, w tym kucharz przygotowujący, kucharz liniowy lub ogrodnik. Wymagane kursy dla programu Commercial Cooking Plus Externship są następujące:... [-]


Kurs języka włoskiego gotowania

In Florence Academy
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu 1 - 20 tygodnie Otwarta rekrutacja Włochy Florence + 1 więcej

Włoski Kurs gotowania koncentruje się w szczególności na toskańskiej kuchni i na końcu każdej lekcji znajduje się degustacji. [+]

Italian Cooking - Kurs podstawowy

Test Podstawowy kurs języka włoskiego gotowania polega na przygotowaniu kompletnego włoskim menu (2 Typowe naczynia włoski + 1 deser). Włoski Kurs gotowania koncentruje się w szczególności na Kuchnia toskańska a na końcu każdej lekcji jest degustacji.

Podstawowe cechy przedmiotu: Lekcje (tygodniowo): 5 praktycznych lekcji w tygodniu (dwie sesje gotowania, w każdy wtorek i czwartek po południu) 1 lekcja = 50 minut Poziomy wejściowe: 0-9 Czas trwania: od 1 do 12 tygodni Dostępne również w języku angielskim. Cena kursu (tygodniowo): 70 EUR Zapisy Opłata: Nie Wpisowe będzie opłata, jeśli uczeń nie zapisze się na kurs języka włoskiego. Jeżeli student zapisze się na ten kurs, nie biorąc kurs językowy będzie € 15 bezzwrotna opłata wpisowa. Ten € 15 Opłatę należy uiścić tylko raz student powinien zapisać się na więcej niż jednego dodatkowego przedmiotu (tj rejestruje w Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italian Cooking - profesjonalny kurs ... [-]

Wielki dyplom

Le Cordon Bleu Ottawa
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin Otwarta rekrutacja Kanada Ottawa

GRAND DIPLÔME® uzyskuje się, gdy uczeń pomyślnie ukończył kursy Basic, Intermediate i Superior w kuchni i ciastach. Dodatkowo student otrzyma Dyplom Kuchni i Dyplom Ciasty. Student otrzyma również certyfikat za każdy ukończony kurs. [+]

GRAND DIPLÔME® uzyskuje się, gdy uczeń pomyślnie ukończył kursy Basic, Intermediate i Superior w kuchni i ciastach. Dodatkowo student otrzyma Dyplom Kuchni i Dyplom Ciasty. Student otrzyma również certyfikat za każdy ukończony kurs.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® łączy w sobie programy kuchni i ciasta: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 spożycie każdego roku: styczeń, kwiecień, czerwiec, październik

[-]

Artisan Pasta Program na 1 tydzień

Manuelina Culinary
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 1 tydzień April 2019 Włochy Brescia

Pasta stała się powtarzającym się elementem menu restauracji na całym świecie, niezależnie od orientacji restauracji. Dla konsumenta makaron jest zdrowym i smacznym dodatkiem do menu, a dla szefów kuchni oznacza znaczne zyski i danie, które nie ma ograniczeń, co czyni go zawsze łatwym i elastycznym. Każdy dzień oferuje pełne praktyczne lekcje, podczas których uczniowie poznają regionalizm, zrozumieją, skąd pochodzi makaron, i dlatego mogą wybrać odpowiednie przyprawy i sosy do każdego używanego makaronu. [+]

Omówienie programu

Pasta stała się powtarzającym się elementem menu restauracji na całym świecie, niezależnie od orientacji restauracji. Dla konsumenta makaron jest zdrowym i smacznym dodatkiem do menu, a dla szefów kuchni oznacza znaczne zyski i danie, które nie ma ograniczeń, co czyni go zawsze łatwym i elastycznym. Każdy dzień oferuje pełne praktyczne lekcje, podczas których uczniowie poznają regionalizm, zrozumieją, skąd pochodzi makaron, i dlatego mogą wybrać odpowiednie przyprawy i sosy do każdego używanego makaronu. Kurs obejmuje wszystkie charakterystyczne preparaty: suszony makaron, nadziewany świeży makaron, gnocchi, ryż i risotto. Wszystkie dania zostaną zaproponowane poprzez porównanie tradycyjnej wersji przepisu z twórczą reinterpretacją Szefa Kuchni, aby były jeszcze smaczniejsze i przyjemniejsze pod względem estetycznym. W tym tygodniu odbędzie się kolorowy bufet jednego z najcenniejszych włoskich dań w menu.... [-]


Kurs technik pieczenia i ciast

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Stacjonarne W pełnym wymiarze godzin 1 - 4 dni March 2019 Włochy Turin

Kurs adresowany jest do profesjonalistów z branży kulinarnej, Włochów i obcokrajowców, którzy chcą pogłębić swoją wiedzę na określone tematy lub doskonalić swoje umiejętności w zakresie nowoczesnych technik stosowanych w branży piekarniczej i cukierniczej. [+]

NOWOCZESNE TECHNIKI STOSOWANE W SEKTORACH PIECZYWA I CUKIERNICTWA

Kurs adresowany jest do profesjonalistów z branży kulinarnej, Włochów i obcokrajowców, którzy chcą pogłębić swoją wiedzę na określone tematy lub doskonalić swoje umiejętności w zakresie nowoczesnych technik stosowanych w branży piekarniczej i cukierniczej .

Program kursu obejmuje takie tematy, jak przygotowanie Panettone i Colomba, ciasta o nowoczesnym wyglądzie, pizzę dla smakoszy i kuchnię bezglutenową (chleb, paluszki chlebowe, desery i bezglutenowy domowy świeży i nadziewany makaron).

Kurs trwa 4 dni i został stworzony specjalnie dla profesjonalistów, którzy nie mogą być daleko od pracy przez dłuższy czas. Elastyczność programu pozwala na zakup pojedynczych dni kursu na podstawie preferowanych tematów.... [-]


Program Professional Professional

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Stacjonarne W niepełnym wymiarze czasu 3 miesięcy October 2019 Zjednoczone Emiraty Arabskie Dubai

Program Home Professional to 3-miesięczny program wspomagający uczniów, którzy zajmują stanowiska na pełny etat lub nie mogą uczestniczyć w pełnym wymiarze czasu, ale kochają ten statek i chcą dążyć do kulinarnej kariery. [+]

Program Home Professional to 3-miesięczny program wspomagający uczniów, którzy zajmują stanowiska na pełny etat lub nie mogą uczestniczyć w pełnym wymiarze czasu, ale kochają ten statek i chcą dążyć do kulinarnej kariery. Najważniejsze cechy programu to: • Program jest dostarczany przez 40 intensywnych zajęć, 3 razy w tygodniu wieczorami.

• Skrócony program pochodzi z programu profesjonalnego i obejmuje wiele technik gotowania, które są objęte programami profesjonalnymi w pełnym wymiarze godzin.

• Program skupia się na nauczaniu wszystkich podstawowych technik gotowania i obsługi żywności, a także przygotowuje uczniów do stania się profesjonalnymi szefami kuchni odpowiednimi do pracy na wyższych stanowiskach (commis) w każdej kuchni restauracji na całym świecie.... [-]


Tytuł gastronomica ekspert techniczny

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Stacjonarne W niepełnym wymiarze czasu 3 miesięcy February 2019 Hiszpania Castellón de la Plana

Program nauczania tego tytułu jest oparta na prawie wyłączności kuchni uczenia się. Najbardziej klasyczne techniki będą badane i najbardziej awangardowym dziełem. Wszystko to za doskonały leczeniu surowca od wstępnego rozwoju do zakończenia naczyniu. Program będzie trwał 3 miesiące. [+]

dane miareczkowaniaKwalifikacje: Tytuł ExpertMających na celu: profesjonalistów, którzy chcą przywrócić zwiększyć swoją karierę z treningu na najwyższym poziomieCzas trwania: 3 miesiące (18 lutego do 18 maja)Całkowita liczba godzin: 240hKredyty: 17 ECTSCena: 2200 €Nauczał: poniedziałek i wtorekDostępna w językach: hiszpańskimUczy się w: Castellón (Hiszpania)prezentacja

Zagłębia techniczny

Program nauczania tego tytułu jest oparta na prawie wyłączności kuchni uczenia się. Najbardziej klasyczne techniki będą badane i najbardziej awangardowym dziełem. Wszystko to za doskonały leczeniu surowca od wstępnego rozwoju do zakończenia naczyniu. Program będzie trwał 3 miesiące.... [-]


Oczywiście w gastronomii i gotowania (oczywiście kulinarnej)

International Career Institute
Online W pełnym wymiarze godzin W niepełnym wymiarze czasu Otwarta rekrutacja Wielka Brytania London

wyżywienie i gotowania oczywiście ICI okazuje swoją pasję do bardzo satysfakcjonującego zawodu! Wiele osób wliczone jedzenie w regularnych działaniach czy budowania więzi osobiste lub zawodowe. [+]

ICI wyżywienie i oczywiście gotowania Okazuje swoją pasję do bardzo satysfakcjonującego zawodu! Wiele osób wliczone jedzenie w regularnych działaniach czy budowania więzi osobiste lub zawodowe. Dodatkowo, trzeba mieć jedzenie pokrywane przez specjalistę jest koniecznością w wielu okazjach. Dlatego też, zawsze będzie miejsca dla wykwalifikowanego eksperta kulinarnego jak ty!

Zarys przedmiotu Gastronomia - Identyfikacja i przygotować mięso Gastronomia - Plan i przygotować jedzenie dla Bufety Gastronomia - Przygotowanie i gotować drób i dziczyzna Gastronomia - Przygotowanie i gotować owoce morza Gastronomia - Przygotowanie przekąski i sałatki Gastronomia - Przygotowanie gorących i zimnych deserów Gastronomia - Przygotowanie ciasta, ciastka i wyroby drożdżowe Gastronomia - Przygotuj kanapki Gastronomia - Przygotowanie zupy Gastronomia - Przygotuj Zapasy i sosy Gastronomia - Przygotować warzywa, jaja i mącznych Naczynia Catering praktyki biznesowe Catering Zatrudnienie Human Żywności i Żywienia Kitchen & Food Zarządzania Planowanie menu napoje Zakres i charakter usług gastronomicznych Perspektywy rozwoju kariery ... [-]