ACADEMICCOURSES

Kursy: Czekolada i wyroby cukiernicze Francja

Kursy są zajęcia akademickie prowadzone przez wykwalifikowanych instruktorów, które mają na celu podniesienie poziomu wiedzy uczestników w danej dziedzinie lub szkolenia w danej dyscypliny. Kursy różnią się zasadniczo pod względem długości, wielkości, treści i czasu trwania.

Francja oferuje wspaniały system szkolnictwa wyższego, aby nie tylko swoich obywateli, ale także obcokrajowców. Kraj 's dynamiczny kultura przyciąga zagranicznych studentów i osób zainteresowanych w realizacji międzynarodowych kursów. Francja ma tradycję innowacji naukowych i technologicznych. Gwarantuje to, że uczeni w pełni wykorzystać ich kreatywność.

Kursy menedżerskie z wybranej dziedziny Czekolada i wyroby cukiernicze i w kraju Francja. Informacje o programie i szkole oraz możliwość kontaktu to tylko 3 kliknięcia!

1 Wyniki z Czekolada i wyroby cukiernicze, Francja Filter

Podstawy sztuki francuskiej czekolady i słodyczy

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Kursy
<
Studia dzienne
<
2 miesiące
Język angielski
Ośrodek kształcenia

Intensywne, dwumiesięczne programy dla miłośników kulinarnych i cukierniczych, osób zmieniających karierę i przedsiębiorców.

Czytaj więcej