close

Filtry

Zobacz wyniki

Kursy: Czekolada i wyroby cukiernicze Francja

Kursy są zajęcia akademickie prowadzone przez wykwalifikowanych instruktorów, które mają na celu podniesienie poziomu wiedzy uczestników w danej dziedzinie lub szkolenia w danej dyscypliny. Kursy różnią się zasadniczo pod względem długości, wielkości, treści i czasu trwania.Francja oferuje wspaniały system szkolnictwa wyższego, aby nie tylko swoich obywateli, ale także obcokrajo… Czytaj więcej

Kursy są zajęcia akademickie prowadzone przez wykwalifikowanych instruktorów, które mają na celu podniesienie poziomu wiedzy uczestników w danej dziedzinie lub szkolenia w danej dyscypliny. Kursy różnią się zasadniczo pod względem długości, wielkości, treści i czasu trwania.

Francja oferuje wspaniały system szkolnictwa wyższego, aby nie tylko swoich obywateli, ale także obcokrajowców. Kraj 's dynamiczny kultura przyciąga zagranicznych studentów i osób zainteresowanych w realizacji międzynarodowych kursów. Francja ma tradycję innowacji naukowych i technologicznych. Gwarantuje to, że uczeni w pełni wykorzystać ich kreatywność.

Kursy menedżerskie z wybranej dziedziny Czekolada i wyroby cukiernicze i w kraju Francja. Informacje o programie i szkole oraz możliwość kontaktu to tylko 3 kliknięcia!

Pokaż mniej
format_list_bulleted Filtry
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux , Francja

Intensywne, dwumiesięczne programy dla miłośników kulinarnych i cukierniczych, osób zmieniających karierę i przedsiębiorców.

Intensywne, dwumiesięczne programy dla miłośników kulinarnych i cukierniczych, osób zmieniających karierę i przedsiębiorców. -
Kursy
Studia dzienne
2 miesiące
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 

WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami