Ten stopień podyplomowy jest skierowany do kucharzy lub kucharzy, którzy chcą prowadzić profesjonalną kuchnię

Ten podyplomowy stopień Executive Chef jest trzymiesięcznym kursem przygotowanym specjalnie dla szefów kuchni, którzy chcą pójść o krok dalej w swoim szkoleniu akademickim, koncentrując się na zarządzaniu profesjonalną kuchnią.

Program obejmuje pięć modułów szkoleniowych:

  • Biznes i ludzie, który zapewnia studentom biznesową wizję ich kuchni i umieszcza ją w kontekście ludzkiego zespołu, który poprowadzą.
  • Zarządzanie ekonomiczne, które zapewnia studentom kontekst ekonomiczny ich pracy, w tym aspekty finansowe, pomiarowe i kontrolne.
  • Zarządzanie procesami, które dostarcza uczniom narzędzi i osądów niezbędnych do logistycznego zarządzania ich kuchnią i ich ludźmi.
  • Lateral Skills, która rozwija umiejętności zarządzania ludźmi, którzy tworzą zespół roboczy i dostawców.
  • Warsztaty, które składają się z serii praktycznych warsztatów mających na celu zwiększenie postaw związanych z umiejętnościami opracowanymi przez Program

Jest to intensywny program, w którym uczniowie przeszukują wszystkie funkcje Executive Chef w sposób teoretyczny i praktyczny, zapewniając im szkolenie w zakresie zarządzania wykonawczego każdej profesjonalnej kuchni ze skutkiem natychmiastowym. Biorąc pod uwagę, że oferta jest oferowana w czwartek i piątek, może być przyjęta wraz z dowolnym programem kulinarnym specjalizującym się w CIB.

Cele

1. Zdobądź wizję biznesową i język kuchni i restauracji.

2. Uwzględnić postawę lidera, który potrafi projektować, zarządzać i wspierać złożony, multidyscyplinarny zespół.

3. Trenuj w aspektach finansowych, pomiarowych i kontroli ekonomicznej wydajnej kuchni, tak aby była jak najbardziej dochodowa, osiągając założone przez firmę cele.

4. Zdobądź wiedzę potrzebną do zarządzania logistyką, kontroli przepisów i kompletnej organizacji kuchni w każdej restauracji.

5. Rozwijanie umiejętności kierowania, zarządzania zespołami roboczymi i zarządzania dostawcami

  • 6. Wzmocnienie postaw potrzebnych do przejęcia ryzyka związanego z innowacją od pozycji lidera.

Na kogo jest skierowany

U szefów kuchni, którzy chcą prowadzić profesjonalną kuchnię.

Dla profesjonalistów, którzy chcą pójść dalej niż kulinarne aspekty profesjonalnej kuchni.

W środkowej kadrze kierowniczej i menedżerach firm cateringowych i kolektywów.

Wymagania wstępne

Kandydaci muszą posiadać kwalifikacje szefa kuchni lub pięcioletnie doświadczenie w pracy jako szef kuchni w profesjonalnej kuchni

Zaawansowany hiszpański mówiony i pisany.

Zaawansowane umiejętności w Microsoft Excel lub podobnym.
(UWAGA: Wnioskodawcy, którzy nie spełniają tego wymogu, mogą ubiegać się o moduł rozszerzalnego szkolenia w zakresie Digital Skills for Catering, który zawiera instrukcje dotyczące korzystania z Excela.)

Przełóż wywiad przed przyjęciem.

Proces przyjmowania

1. Wypełnij formularz zgłoszeniowy i prześlij dokumentację.

Ten proces jest zakończony online za pomocą tego linku.

2. Egzamin wstępny i poziom biegłości w języku hiszpańskim.

Mimo że udostępnimy Państwu system tłumaczeń symultanicznych, przydatna będzie znajomość języka hiszpańskiego. Test wstępny da ci wskazanie twojego poziomu i twoich cech osobowości, chęci do pracy i kreatywności.

3. Wywiad z koordynatorem programu.

Będziesz miał telematyczny wywiad z koordynatorem programu, który oceni twoją kompatybilność z grupą i twój wkład w to samo.

4. Komisja rekrutacyjna.

Twój wniosek zostanie wysłany do komisji rekrutacyjnej, która podejmie ostateczną decyzję na podstawie informacji otrzymanych podczas procesu.

5. Zatwierdzenie i rezerwacja.

Jeśli opinia jest pozytywna, będziesz mógł zapisać się, płacąc za rezerwację miejsca. Witamy w CIB!

Program prowadzony przez:
Język hiszpański

Zobacz 10 więcej kursów w Culinary Institute of Barcelona »

Ostatnia aktualizacja November 9, 2018
Ten kurs jest Na kampusie
Data początkowa
Duration
3 miesięcy
Zaoczne
Cena
6,000 EUR
Wg lokalizacji
Wg daty
Data początkowa
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data początkowa
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data początkowa
Sie 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń
Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data końcowa
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data końcowa

Sie 2019

Location
Termin nadsyłania zgłoszeń
Data końcowa