Cukiernik

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Opis programu

Przeczytaj oficjalny opis

Cukiernik

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Uczy umiejętności przygotowywania ciasta i specjalizuje się wysokiego poziomu umiejętności praktycznych i pracy do przygotowania wyrobów cukierniczych. Studenci uczą się zawodu cukiernika w celu podjęcia pracy w środowiskach, takich jak kawiarnie i cukiernie, rzemieślniczych cukierniach, jakości restauracji i innych firm cukierniczych.

Pokrywy kursu

  • Przepisy praktyki higienicznej - HACCP
  • Właściwości żywności
  • Personel i organizacji biznesowych w firmie podejmowania ciasta
  • Funkcje i techniki podejmowania ciasta i wyposażenia maszyn do pracy ciasto, kwasek i gotowania
  • Cykl pracy wyrobów cukierniczych
  • Technologie przygotowywania ciasta
  • Dla podstawowych technik produkcji ciast
  • Techniki wytwarzania, składu, napełniania i dekoracji wyrobów cukierniczych
  • Techniki pracy z kakao i czekolady
  • Praca jako cukiernik: wymogi prawne i bezpieczeństwa pracy
  • Zastosowanie umiejętności nauczyłem (staż)
Ta szkoła oferuje programy z:
  • Język angielski
  • Włoski
Czas trwania i cena
Ten kurs jest Na kampusie
Start Date
Data rozpoczęcia
Czerwiec 2019
Duration
Czas trwania
1 - 3 miesięcy
W pełnym wymiarze godzin
Price
Cena
5 EUR
Locations
Włochy - Florence, Tuscany
Data rozpoczęcia : Czerwiec 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą
Dates
Czerwiec 2019
Włochy - Florence, Tuscany
Termin nadsyłania zgłoszeń Skontaktuj się ze szkołą
Data zakończenia Skontaktuj się ze szkołą