Read the Official Description

Uczy umiejętności przygotowywania ciasta i specjalizuje się wysokiego poziomu umiejętności praktycznych i pracy do przygotowania wyrobów cukierniczych. Studenci uczą się zawodu cukiernika w celu podjęcia pracy w środowiskach, takich jak kawiarnie i cukiernie, rzemieślniczych cukierniach, jakości restauracji i innych firm cukierniczych.

Pokrywy kursu

  • Przepisy praktyki higienicznej - HACCP
  • Właściwości żywności
  • Personel i organizacji biznesowych w firmie podejmowania ciasta
  • Funkcje i techniki podejmowania ciasta i wyposażenia maszyn do pracy ciasto, kwasek i gotowania
  • Cykl pracy wyrobów cukierniczych
  • Technologie przygotowywania ciasta
  • Dla podstawowych technik produkcji ciast
  • Techniki wytwarzania, składu, napełniania i dekoracji wyrobów cukierniczych
  • Techniki pracy z kakao i czekolady
  • Praca jako cukiernik: wymogi prawne i bezpieczeństwa pracy
  • Zastosowanie umiejętności nauczyłem (staż)
Program taught in:
Język angielski
Włoski

See 3 more programs offered by La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Ten kurs jest Campus based
Data początkowa
Czerwiec 2019
Duration
1 - 3 miesięcy
W pełnym wymiarze godzin
Cena
5 EUR
By locations
By date
Data początkowa
Czerwiec 2019
Application deadline

Czerwiec 2019

Location
Application deadline
Data końcowa