$close

Filtry

Zobacz wyniki

Szukaj tutaj najlepszych szkół i uniwersytetów na studia licencjackie!

Współpracownik nauk stosowanych jest program studiów, który przygotowuje studentów do pozycji poziomej wpis w wielu różnych dziedzinach. Studenci, którzy wjeżdżają do tego programu mają zazwyczaj celem początku do pracy natychmiast po ukończeniu studiów, zamiast prowadzenia dalszych badań. Odżywianie to gałąź nauki, która zajmuje się składnikami odżywczymi potrzebnymi do w… Czytaj więcej

Współpracownik nauk stosowanych jest program studiów, który przygotowuje studentów do pozycji poziomej wpis w wielu różnych dziedzinach. Studenci, którzy wjeżdżają do tego programu mają zazwyczaj celem początku do pracy natychmiast po ukończeniu studiów, zamiast prowadzenia dalszych badań.

Odżywianie to gałąź nauki, która zajmuje się składnikami odżywczymi potrzebnymi do właściwego rozwoju człowieka. Studenci studiujący żywienie mogą kontynuować dietetyków lub dietetyków w placówkach medycznych lub w badaniach, dziennikarstwie czy edukacji.

Stany Zjednoczone to duży kraj w Ameryce Północnej, często określany jako "USA ", "US ", "United States ", "Ameryka ", lub po prostu " Państwa ". Amerykańskie uczelnie są finansowane przez "naukę " opłata dla studenta, który jest często bardzo drogie, bardzo często sięga do dziesiątek tysięcy dolarów rocznie.

Znajdź najlepsze uczelnie, szkoły biznesu i uniwersytety oferujące studia licencjackie w Europie, USA, Azji, Australii i wielu innych! Zaoszczędź czas!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w USA
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Milwaukee Area Technical College
West Allis, Stany Zjednoczone

Dowiedz się, jak nauka o zarządzaniu żywnością i odżywianiem pomaga promować zdrowie. Technicy dietetycy zazwyczaj pracują jako członkowie zespołu gastronomicznego lub służby ... +

Dowiedz się, jak nauka o zarządzaniu żywnością i odżywianiem pomaga promować zdrowie. Technicy dietetycy zazwyczaj pracują jako członkowie zespołu gastronomicznego lub służby zdrowia. Program MATC obejmuje nadzorowane doświadczenia kliniczne i terenowe. Absolwenci mają prawo do członkostwa technika w Akademii Żywienia i Dietetyki i otrzymają tytuł Zarejestrowany Technik Żywienia i Dietetyki (NDTR) po pomyślnym zdaniu krajowego egzaminu rejestracyjnego. Certyfikat Dietary Manager możesz zdobyć na drodze do ukończenia tego stopnia. Dodatkowe szczegóły programu: Zarejestrowani technicy żywienia i dietetyka – NDTR – są wykształceni i przeszkoleni na poziomie technicznym praktyki żywieniowej i dietetycznej w celu świadczenia bezpiecznych, kulturowo kompetentnych, wysokiej jakości usług żywieniowych i żywieniowych. Posiadają uprawnienia krajowe i są integralną częścią zespołów zarządzających opieką zdrowotną i gastronomią. W bezpośredniej opiece żywieniowej pacjenta/klienta pracują pod nadzorem dyplomowanego dietetyka; i mogą pracować niezależnie w zapewnianiu ogólnej edukacji żywieniowej zdrowym populacjom. Dietetyka to ważna, rozwijająca się dziedzina. Możliwości zatrudnienia obejmują szpitale, programy posiłków szkolnych, programy żywieniowe dla osób starszych, firmy zarządzające usługami gastronomicznymi. Misja: Program dla techników żywienia i dietetyka zapewni kompetentnej, skoncentrowanej na społeczności pracowników podstawy, wiedzę i kompetencje do funkcjonowania jako technicy żywienia i dietetyka na poziomie podstawowym, zarejestrowani w terapii żywienia medycznego i zarządzaniu usługami żywieniowymi w ramach zróżnicowana społeczność. Cel 1: Rekrutacja i utrzymanie technika żywienia i dietetyka zarejestrowanych kwalifikujących się uczniów w ramach przygotowań do pracy w regionie Wisconsin. Cel 2: Program przygotuje absolwentów do bycia kompetentnymi technikami żywienia i dietetyki na poziomie podstawowym, zarejestrowanymi, oddanymi służbie społeczności i zawodowi. Cel 3: Absolwent kompetentnego technika żywienia i dietetyka na poziomie podstawowym, zarejestrowani kwalifikujący się absolwenci zobowiązani do służenia społeczności i zawodowi. Program Kurs Nazwa kursu Kredyty DIETNT-106 Usługi sanitarne gastronomiczne ‡ ^ 2 DIETA-109 Nauka o żywności ‡ 3 DIETNT-123 Orientacja na technika dietetyka ‡ 1 DIETA-151 Odżywianie dla dietetyków ‡ ^ 4 DIETA-160 Terminologia medyczna dla technika dietetyka ‡ 1 ENG-195 Komunikacja pisemna (lub) ENG-201 Polski 1 ‡ 3 DIETA-108 Zarządzanie usługami gastronomicznymi 1 ‡ ^ 3 DIETNT-118 Zarządzanie usługami gastronomicznymi 1: skoordynowana praktyka ‡ ^ 1 DIETNT-124 Medyczna terapia żywieniowa 1 ‡ 3 DIETNT-134 Medyczna terapia żywieniowa 1: Praktyka skoordynowana ‡ 1 DIETNT-152 Fizjologia dla Dietetyki ‡ 3 DIETNT-156 Odżywianie w cyklu życia ‡ 2 DIETNT-166 Odżywianie w cyklu życia: skoordynowana praktyka ‡ 1 MATEMATYKA-107 Matematyka na studiach ‡ (lub) BIOSCI-220 Wprowadzenie do nauk o żywieniu 3 DIETA-125 Medyczna terapia żywieniowa 2 ‡ 4 DIETNT-135 Medyczna terapia żywieniowa 2: Praktyka skoordynowana ‡ 2 DIETNT-155 Odżywianie społeczności ‡ 3 DIETNT-157 Zarządzanie usługami gastronomicznymi 2 ‡ 3 DIETNT-167 Zarządzanie usługami gastronomicznymi 2: skoordynowana praktyka ‡ 2 ENG-196 Komunikacja ustna/interpersonalna (lub) SPEECH-201 Elementy mowy 3 DIETNT-136 Doświadczenia terenowe w zakresie medycznej terapii żywieniowej ‡ 3 DIETNT-146 Doświadczenie praktyczne w zakresie zarządzania żywnością i odżywianiem ‡ 3 DIETA-170 Umiejętności w zakresie poradnictwa żywieniowego ‡ 2 PSYCH-199 Psychologia relacji międzyludzkich (lub) Psychologia wprowadzająca PSYCH-231 3 SOCSCI-172 Wprowadzenie do studiów nad różnorodnością (lub) SOCSCI-203 Wprowadzenie do socjologii 3 Całkowite kredyty 62 Wymagany warunek. ^ Uczniowie, którzy ukończyli te cztery kursy, mogą przystąpić do egzaminu Certified Dietary Manager Association of Nutrition and Foodservice Professionals. Wymagania programowe programu mogą ulec zmianie. Ten program Associate in Applied Science zostanie przeniesiony do jednej lub więcej czteroletnich instytucji. Obecni studenci MATC powinni zapoznać się z planem programu akademickiego w celu uzyskania szczegółowych wymagań programowych. Wyniki programu Integrować informacje naukowe i przekładać badania na praktykę Ćwicz przekonania, wartości, postawy i zachowania na poziomie praktyki zawodowej technika żywienia i dietetyka Opracuj informacje, produkty i usługi dla osób, grup i populacji Dostarczanie informacji, produktów i usług osobom, grupom i populacjom Stosować zasady zarządzania i systemy w świadczeniu usług na rzecz osób fizycznych i organizacji Perspektywy kariery Dietetyka to ważna, rozwijająca się dziedzina. Technik dietetyk zazwyczaj pracuje jako członek zespołu gastronomicznego lub służby zdrowia. Są zatrudniani przez szpitale, programy żywieniowe zdrowia publicznego, programy żywieniowe dla dzieci i programy obiadów szkolnych, programy żywieniowe dla osób starszych oraz firmy zarządzające gastronomią. Możliwe kariery Technik Dietetyk Kierownik ds. żywienia Doradca ds. Żywienia Koordynator ds. Żywienia Kierownik ds. gastronomii Trener zdrowia Społeczny Edukator Żywienia Kierownik ds. usług żywieniowych Kierownik ds. gastronomii Warunki przyjęć Ten program nie wymaga już składania petycji. Akredytacja Program ten jest akredytowany przez Radę Akredytacyjną Edukacji w Żywieniu i Dietetyce (ACEND), 120 South Riverside Plaza, Suite 2190, Chicago, IL 60606-6995 -
Associate of Applied Science
Studia dzienne
2 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
Ośrodek kształcenia