ZARZĄDZANIE KULINARNE
Chippewa Valley Technical College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Online USA
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Przemysł gastronomiczny jest jednym z wiodących pracodawców w regionie, a CVTC odpowiada na zapotrzebowanie na te kariery nowym dwuletnim tytułem Culinary Management Associate. Kariera w branży kulinarnej jest trudna i zróżnicowana, z wieloma możliwościami rozwoju. Program zarządzania kulinarnego CVTC przygotuje Cię do kariery jako kucharz liniowy, sous chef, kierownik restauracji, kierownik usług gastronomicznych lub piekarz.
Stopień naukowy z zakresu zarządzania kulinarnego przygotuje uczniów do wdrożenia teorii i umiejętności zarządzania w kierunku profesjonalnego przygotowywania posiłków i standardów usług na zawsze wymagającym rynku. Studenci poznają podstawowe i zaawansowane techniki kulinarne, planowanie menu, zarządzanie napojami, obsługę restauracji, odżywianie, zakupy, kontrolę kosztów i nadzór gastronomiczny. Wymagany staż pozwoli na przećwiczenie tych umiejętności w środowisku gościnności poza kampusem. Absolwenci mają wiele wyjątkowych możliwości zatrudnienia lokalnie lub wszędzie tam, gdzie ich kariera może ich prowadzić.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Dyplom Profesjonalnego Kucharza
- Barcelona, Hiszpania
Postgraduate in Design of Bars and Restaurants
- Barcelona, Hiszpania
Dyplom w hotelarstwie
- Vancouver, Kanada