Ekologiczna kuchnia
Copenhagen Hospitality College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Copenhagen, Dania
Języki
Język angielski,
Forma badania
Poproś o informacje
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Nauczysz się:
przygotowywać, przygotowywać, przygotowywać i wyceniać dania ekologiczne. Uczestnik może zastosować podstawowe metody gotowania do składników organicznych.
Uczestnik może wykorzystać organiczne składniki w wspólnym repertuarze, a także wykazać się kreatywnością.
Uczestnik potrafi rozszyfrować oznakowanie ekologiczne i produkować na podstawie teorii ekologicznej i podstawowego nastawienia. Uczestnik może ocenić różnice między surowcami organicznymi i konwencjonalnymi.
Uczestnik potrafi przygotowywać potrawy zgodnie z podstawowymi postawami ekologicznymi, w tym zużyciem zasobów, gospodarką odpadami i bezpieczeństwem dostaw.
Uczestnik może komponować codzienne menu w oparciu o dzisiejszą ofertę.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Podstawowe i zaawansowane techniki francuskiego ciasta
- Ferrières-en-Brie, Francja
Associate of Science in Baking & Pastry
- Oakland, Stany Zjednoczone
Associate w Nauce w Piekarnictwie i Cukiernictwie
- Santa Clara, Stany Zjednoczone