Dyplom z zarządzania kuchnią i gotowaniem
New Zealand School of Food & Wine
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Auckland, Nowa Zelandia
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Mar 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Ten program będzie opierał się na Twoich podstawach do pracy w profesjonalnej kuchni; następnie skoncentrujesz się na zasadach kuchni francuskiej i gruntownej znajomości sztuki kulinarnej. Szybkość, dokładność i konsekwencja to cechy, które rozwiniesz, a wraz ze wzrostem pewności siebie nauczysz się poprawiać swoje błędy, dostosowywać przyprawy i czerpać radość z eksperymentowania ze smakami. Każdy tydzień ma określony temat, zaczynając od treningu z nożami, a kończąc na robieniu bulionu, zupach i klasycznych sosach.
Na drugim roku skupisz się na składnikach i zrozumiesz zaawansowane techniki gotowania. Zasoby ludzkie i zarządzanie kuchnią również będą stanowić ważną część rozwoju umiejętności.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Dyplom Zarządzania Kulinarnego (CULN)
- Barrie, Kanada
- Online
Dyplom z zarządzania sztuką piekarniczą i cukierniczą
- Toronto, Kanada
Dyplom Zarządzania Kulinarnego
- Toronto, Kanada